• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2018

12:30

(VIDEO) KONCERT BREGE, ALENA I TIFE ZA PAMĆENJE: Publika u transu pevala hitove Bijelog dugmeta u Cirihu!

Showbiz

(VIDEO) KONCERT BREGE, ALENA I TIFE ZA PAMĆENJE: Publika u transu pevala hitove Bijelog dugmeta u Cirihu!

Podeli vest

U dvorani Halle 622 u cirihu u nedelju uveče je pred više od 2500 fanova iz cele Švajcarske održan koncert Bijelog dugmeta

Publika se predivno zabavila, a iako je nedelja veče,  svi su stigli da na vreme odu kućama i da se pripreme za novu radnu nedelju, rekli su organizatori.

Koncert je počeo na vreme, a na bini se prvi pojabio Goran Bregović sa svojom gitarom, a zatim Alen sa svojim glasom, pa su počeli da se ređaju dobro poznati hitovi.

Foto: Informer

Dok su pevali "Pljuni i zapjevaj", okupljeni njih oko 2500 ljudi je savršeno pratilo svoj omiljeni bend, a u publici se šetala zastava bivše Jugoslavije.

Publika, u kojoj je bilo svih generacija, pratila je pomno koncert, a u jednom trenutku je Alen sišao sa bine ispraćen ovacijama. Iz mraka je sa druge strane bine polako prilazio mikrofonu Tifa, a publika je bila još glasnija.

Foto: Informer

Ređale su se dobro poznate pesme: "Radi radio", "Lažeš zlato"... i na kraju "Lipe cvatu", za koju je Bokan Stanković, prva truba i solista na narodnim instrumentima svirao gajde i dobro poznatu temu.

Publika je uspela da se izbori za "bis", a onda su na binu došla sva trojica i Goran i Alen i Tifa i otpevali "Hajdemo u planine", "Đurđevdan", "Tajna veza" i "Ružica si bila".

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija