• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivona Tomković

16.11.2018

21:02

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! INFORMER NA KONCERTU BIJELOG DUGMETA U PARIZU: Brega, Alen i Tifa napravili lom, HILJADE FANOVA PEVALO SA NJIMA!

Showbiz

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! INFORMER NA KONCERTU BIJELOG DUGMETA U PARIZU: Brega, Alen i Tifa napravili lom, HILJADE FANOVA PEVALO SA NJIMA!

Podeli vest

Goran Bregović sa Bijelim dugmetom održao je trijumfalan koncert u dvorani "Dome de Paris Palais des sports" u Parizu, pred nekoliko hiljada razdraganih fanova. Na opšte oduševljenje koncert je završen tek posle tri duga bisa

Ekipa Informera ekskluzivno je prenosila deo atmosfere sa velikog koncerta Bijelog dugmeta u Parizu.

Foto: Ivona Tomković

 

Pred više hiljada raspoloženih posetilaca, Goran Bregović je uz podršku Alena i Tife, još jednom pokazao da je majstor svog zanata.

Foto: Ivona Tomković

 

Već uz prve taktove poznatih hitova Bijelog dugmeta, publika je skočila na noge pevajući sa orkestrom i muzičarima, sve do kraja koncerta.

 

Foto: Ivona Tomković

 

Na koncert Bijelog dugmeta u Parizu došao je i poznati kantautor Aleksandar Milić Mili, vođa grupe "Miligram".

Foto: Ivona Tomković

Uz dobru svirku i još bolje raspoloženje koncert je brzo prošao, ali okupljena publika nije želelaa da napusti dvoranu već je tražila još....

Tek posle trećeg bisa, "dozvolili" su muzičarima da završe koncert i ovo spekakularno veče. 

Foto: Ivona Tomković

 

Sve o koncertu Gorana Bregoviča i Bijelog dugmeta u Parizu ekskluzivno pročitajte u vikend izdanju Informera.

OVAKO JE VEČERAS BILO U SRCU PARIZA:

 

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Informer sa Goranom Bregovićem u Parizu....

 

(VIDEO) BREGOVIĆ MI JE KAO DRUGI MUŽ! Judmila Ratkova, pevačica, priznaje da više vremena provodi sa muzičarem nego kod kuće!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hauzmajstor

pre 5 godina

Opet naivčine nasele na prevaru najvećeg muzičkog manipulatora sa ovih prostora!

Ana

pre 5 godina

BILO JE FANTASTICNO ! HVALA DUGMICIMA ZA CAROBNU NOC U PARIZU .

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija