• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic žena

16.03.2019

13:53

ANTONIO BANDERAS ISKRENO: Posle STRAVIČNOG INFARKTA, moj izraz lica je sasvim promenjen

Showbiz

ANTONIO BANDERAS ISKRENO: Posle STRAVIČNOG INFARKTA, moj izraz lica je sasvim promenjen

Podeli vest

Pre dve godine, tačnije 2017. Antonio Banderas je u 57. godini života doživeo jak infakrt koji je jedva preživeo. Ovih dana progovorio je o tome, kao i o posledicama koje je infakrt ostavkio na njega

- Ceo događaj sa infarktom naterao me je da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu - smrt - rekao je u televizijskom intervjuu glumac, dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto.

U početku, objasnio je, nije shvatao ozbiljno svoje srčane probleme, ali je iz meseca u mesec bivalo jasnije da bi morao da se ozbiljnije pobrine za svoje zdravlje.

Foto: Rojters

- Život posle infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posledice. Meni se, na primer, promenio i izraz lica - rekao je Antonio, dodavši da je iz cele priče o infakrtu samo jedna stvar pozitivna.

- Jedina dobra stvar koja se desila je to da sam konačno prestao da pušim, i nije mi za to trebala nikakva pomoć u vidu pilula, flastera i slično - zaključio je Antonio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
emajlo

pre 5 godina

E moj Ante ja ti onomad reko nemoj bolan tolko masno, nemoj tolko dimit, nemoj samo te guzate i sisate , probaj ove mrsavice malo i ne loci tolkom a on meni pred svima da propstite OD*EBI, KAJE .

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija