• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik.hr/informer.rs

06.04.2019

15:02

(FOTO) MALE SU ŠANSE DA PREŽIVI! POTRESNA ili NEUKUSNA objava supruge holivudskog glumca?

Showbiz

(FOTO) MALE SU ŠANSE DA PREŽIVI! POTRESNA ili NEUKUSNA objava supruge holivudskog glumca?

Podeli vest

Hilarija Boldvin, supruga Aleka Boldvina, na Instagramu je progovorila o suočavanju s pobačajem. Par ima četvoro dece. Svaku svoju trudnoću instruktoka joge je delila sa pratiocima na Instagramu, a ovog puta je šokirala potresnim statusom

Hilarija je uz fotografiju za koju je pozirala u donjem vešu i na kojoj se drži za stomak podelila potresne vesti, a to je da je poprilično uverena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog deteta. 

- Želim s vama da podelim da najverovatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vest podeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja porodica, telesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim da sakrijem od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale - započela je u svojoj objavi i dodala da misli kako je važno govoriti istinu. 

PAZI, BRED GA IZDUVAO! Već 10 godina sam bez partnera, muškarci me se plaše!



- Moj posao je da pomognem ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne stidim se onoga kroz šta sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim da normalizujem pobačaj i uklonim stigmu. Umorna sam, zlo mi je, telo mi se menja. Ne želim više da se pretvaram, nadam se da me razumete - napisala je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to share with you that I am most likely experiencing a miscarriage. I always promised myself that if I were to get pregnant again, I would share the news with you guys pretty early, even if that means suffering a public loss. I have always been so open with you all about my family, fitness, pregnancies...and I don’t want to keep this from you, just because it isn’t as positive and shiny as the rest. I think it’s important to show the truth...because my job is to help people by being real and open. Furthermore, I have no shame or embarrassment with this experience. I want to be a part of the effort to normalize miscarriage and remove the stigma from it. There is so much secrecy during the first trimester. This works for some, but I personally find it to be exhausting. I’m nauseous, tired, my body is changing. And I have to pretend that everything is just fine—and it truly isn’t. I don’t want to have to pretend anymore. I hope you understand. So, this is what is going on now: the embryo has a heartbeat, but it isn’t strong, and the baby isn’t growing very much. So we wait—and this is hard. So much uncertainty...but the chances are very, very small that this is a viable pregnancy. I have complete confidence that my family and I will get through this, even if the journey is difficult. I am so blessed with my amazing doctor, my dear friends, and my loving family...My husband and my four very healthy babies help me keep it together and have the perspective of how truly beautiful life is, even when it occasionally seems ugly. The luck and gratitude I feel that I am my babies’ mommy, is wonderfully overwhelming and comforting. In your comments, please be kind. I’m feeling a bit fragile and I need support. I’m hoping, that by sharing this, I can contribute to raising awareness about this sensitive topic.

Објава коју дели Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) дана 4. Апр 2019. у 6:47 PDT

 


Hilarija je objasnila da embrion ima puls, ali da se ne razvija kako treba. 

- Čekamo, a to je teško. Puno je neizvesnosti, ali male su šanse da će ova trudnoća uspeti, ali sigurna sam da ćemo ja i moja porodica ovo prebroditi, koliko god teško bilo. Zahvalna sam svom lekaru, prijateljima, porodici. Zahvalna sam na svom suprugu i svoje četvoro zdrave dece - napisala je na kraju Boldvinova supruga i sve zamolila za podršku. 

 

 

(FOTO) SEKSI OBLINE U PROZIRNOM VEŠU! Pevačica nabacila 15 kilograma viška, pa pokazala čime raspolaže!



Hilarja i Alek roditelji su ćerke Karmen (5), i sinova Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mesečnog Romea. Par je vezu započeo 2011. godine, a venčali su se 2012. godine.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija