• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

25.09.2019

09:49

KAKO SE OSEĆAŠ ŠTO SAM TE JE*AO ZA 500 DOLARA? Stravična ispovest Demi Mur

Showbiz

KAKO SE OSEĆAŠ ŠTO SAM TE JE*AO ZA 500 DOLARA? Stravična ispovest Demi Mur

Podeli vest

U svojoj novoj knjizi "Inside Out" Demi Mur je priznala da je bila silovana sa samo 15 godina kao i da je 27 godina kasnije pobacila bebu koju je čekala sa Eštonom Kučerom

Pedesetšestogodišnja Demi Mur je u poslednjem intervjuu govorila o svojoj novoj autobiografskoj knjizi i otkrila više detalja o tome kako je došlo do toga da bude silovana sa samo 15 godina.

Ona je tom prilikom otkrila da je silovatelj platio njenoj majci, koja je tada bila u alkoholisanom stanju 500 dolara da ima seks sa njenom ćerkom.

 

 

Čim je završio, silovatelj se okrenuo ka njoj i upitao je:

- Kako se osećaš što sam te je*ao za 500 dolara?

Demi Mur je u knjizi opisala kako se tom prilikom osećala, kao i da joj je gore od silovanja bila izdaja majke.

(VIDEO) SILOVANA SAM SA 15 GODINA, IMALA SAM SEKS UTROJE I MUŽ ME JE VARAO! Glumica ZAPANJILA SVET PIKANTERIJAMA iz svog burnog života!

Glumica je i ranije govorila o teškom detinjstvu sa majkom koja ju je neprestano vodila u barove kako bi privukla pažnju muškaraca. Od malih nogu je naučila i da joj pomogne u situacijama kada pretera sa alkoholom, a da je odvrati od alkohola nikada nije uspela.

Inače, Demi Mur je rođena u Novom Meksiku, a njen biološki otac je ostavio majku još pre nego što se ona rodila. Glumica ovo nije znala, pa je dugo za bivšeg očuha mislila da joj je pravi.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija