• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepotaizdravlje.rs/informer.rs

19.11.2019

18:42

OVE ČETIRI FRIZURE će biti u trendu ove jeseni po uzoru na Instagram trendseterke!

Ljubav

OVE ČETIRI FRIZURE će biti u trendu ove jeseni po uzoru na Instagram trendseterke!

Podeli vest

Početak jeseni sa sobom nekako uvek donosi back to reality momenat, kada počinjemo da se opraštamo sa egzotičnim letnjim uspomenama i postepeno se pripremamo za sitne, ali primetne promene koje jesen sa sobom donosi. Na spisku tih promena, najčešće se nalazi posao, određene navike, ali neretko, na tom spisku mesto zauzima i fizički izgled, a najjednostavnija, najbrža, ali i najvidljivija promena svakako je promena frizure

Prelistavajući instagram profile it devojaka, pronašli smo i 4 frizure, koje će biti apsolutni hit ove jeseni.

1. Bujne lokne

Ove jeseni nose se bujne i raskošne lokne, čak i one veoma sitne, karakteristične za 80-te godine. Reč je o popularnim loknama, koje ove sezone nose Beyonce i Zendaya.

Foto: Printscreen You Tube

2. Šnale za kosu

Barem jednu glomaznu šnalu za kosu, poseduje svaka od nas, ali ih uglavnom nosimo u svoja 4 zida, jer su najjednostavniji način da podignemo kosu, kako nam nebi smetala. Ipak, modeli poput Bele Hadid i Kaie Gerber nose vintage šnale za kosu u svojim upečatljivim street style izdanjima. Iako je reč o trendu koji nismo očekivali, rado ćemo ga usvojiti, s obzirom na njegovu praktičnost i jednostavnost.

Foto: Informer DN

3. Hair aksesoari

Ako ste jedna od romantičnih i lepršavih dama, uživaćete da svoj hair look upotpunite zanimljivom svilenom maramom, ili raskošnim rajfom. Sa ovakvim hair aksesoarima nema greške, pa ćete svaki look učiniti posebnim na svoj način.

OVAKVU FRIZURU POŽELALA BI SVAKA ŽENA! Pogledajte ko se krije iza ove pletenice! (Video)

4. Razbarušene šiške + Bob

Bob ni ove jeseni ne pada u zaborav, a jedino što se s vremena na vreme menja, svakako su varijante popularne frizure, koje nosimo. Ove sezone nosiće se opuštenija verzija boba, sa neobaveznim, razbarušenim šiškama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija