• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

11.01.2020

19:03

GODINAMA SAM BILA ĆURKA...Trpela sam muža ALKOHOLIČARA, a onda sam mu jedan dan SIPALA DETERDŽENT U VINO!

Ljubav

GODINAMA SAM BILA ĆURKA...Trpela sam muža ALKOHOLIČARA, a onda sam mu jedan dan SIPALA DETERDŽENT U VINO!

Podeli vest

Ispovest Ljiljane P. o dramatičnim danima sa mužem alkoholičarem nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naša sagovornica se nakon mučnog perioda odlučila na drastičan potez.

Moj bivši suprug bio je alkoholičar. Kao što je negde očekivano, mi žene, ne odustajemo od muškaraca i večito mislimo da postoji rešenje. Tako sam i ja godinama ispadala kompletna ćurka, ali na svu sreću to je iza mene.

UZELI SMO NAJSKUPLJI RESTORAN I SJAJNU MUZIKU ZA SVADBU! Sve se činilo savršenim dok joj svekrva nije uništila SVE

MUŽ JE NAŠAO ŽENINU SLIKU OD PRE 11 GODINA! Kada je video ovaj detalj potpuno se ŠOKIRAO!

Znao je da "sljušti" za noć čitavu flašu vodke, ili je lokao pivo, pa onda kako je tvrdio "da se razbudi", opet vodka. Pored toga što sam brinula za njegovo zdravlje, ludela sam od njegovog ponašanja u alkoholisanom stanju. Znao je da ljubomoriše, izmišlja stvari. Ma, bio je užasan i gadan.

Ludo sam ga volela, ali polako mi se rušila želja da kretena promenim, pošto je bilo evidentno da nema spasa. Milion predstava u javnosti, svađa pred prijateljima, poniženja na javnom mestu nisu bili dovoljni da okončam taj brak. Retko čega lepog se sećam iz perioda našeg zajedničkog života, ali jednu situaciju pamtim i uvek joj se nasmejem.

Foto: pixabay.com

Jednu noć je došao iz kafane, gde se naravno, nalio sa drugarima, a onda je nastavio da pije i kod kuće. Ovoga puta bilo je u pitanju vino koje su nam kumovi kupili, a stajalo je sa strane da ga otvorimo za neku specijalnu priliku. Napunio je čašu i krenu sa svojom ustaljenom navikom i pored toga me vređao i dosađivao mi.

U jednom trenu otišao je do toaleta, a ja sam u besu uzela tečnost za sudove i sasula u njegovo vino. Vratio se i zgrabio čašu, a onda mu je rečenicu: "Sve žene su fufe", prekinuo odvratni ukus pića. Otrčao je da povrati, a ja sam brzinom svetlosti prosula sadržaj iz čaše u saksiju, očistila čašu i nalila novo vino. 

ISPOVEST PREVARENOG VOZAČA BMW X3: U Delta autu uradili pogrešnu popravku, CENTRALU SLAGALI DA SU MU DALI NOV AUTO?!

OVA ŽENA SVAKI DAN KRIŠOM JEDE BEBI PUDER! Taj poremećaj se zove PIKA SINDROM i godišnje je košta MILION DINARA!

Kada se vratio, napao me kako želim da ga otrujem, a ja sam pobedonosno otpila vino iz čaše. Za divno čudo, izvinio se... No, povraćanje ga nije sprečilo, pa je nastavio sa pićem. Posupak sam ponovila kada je opet otišao do toaleta. Drugo povraćanje je bilo efikasnije, jer je prekinuo da pije, čak narednih sedam dana, dok su trajale stomačne tegobe. Jutro nakon mog pokušaja da ga "otrujem", uneredio se u dnevnoj sobi. Evo i sada se smejem. Užas... Često me prijateljice pitaju da li sam normalna. Ljudi nisu svesni dokle ide ženski bes. Ma, bila sam u stanju i da ga otrujem, ali da izguram po svom i da mu se smuči njegov porok...

Ostala sam sa njim još pet meseci, a onda sam presekla iz čista mira i napustila ga. Smatram to mojom najboljom životnom odlukom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17