• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

13.04.2020

09:36

BIZARNO, ALI DELUJE! Kim se kune u ovaj JEFTINI TRIK kojim UKLANJA PODOČANJAKE svako jutro!

Ljubav

BIZARNO, ALI DELUJE! Kim se kune u ovaj JEFTINI TRIK kojim UKLANJA PODOČANJAKE svako jutro!

Podeli vest

Podočnjaci ne muče samo "obične" žene, i slavne dame imaju problemčiće sa njima i gotovo svako jutro bore se da ih uspešno prikriju ili bar smanje... Ponekad čak ni skupi kozmetički tretmani ne pomažu, jer protiv jutarnje natečenosti prosto nema leka

Različiti serumi, kreme i korektori su u neseseru svakog od nas, a postoji i čitav dijapazon trikova koje rado koristimo kako bi kamuflirali tamne podočnjake, ali smo uvereni da za ovaj niste čuli.

Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a premda zvuči veoma bizarno, kažu da je vrlo  efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se "otarasila" podočnjaka.

ONI NAJVIŠE UŽIVAJU U IZOLACIJI! Danci razgrabili se*s-igračke!

OVIM NAVIKAMA ŠTETITE IMUNITET, a sad je potrebno da BUDE JAK! 6 stvari koje ČINE RAZLIKU!

- Dugo nisam znala da krema protiv hemomorida može da se stavi i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tada je često koristim - priznala je Bulokova.

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i slavna starleta, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

POMOZITE SEBI U 10 KORAKA! Evo šta treba da radite ako vas uhvati NAPAD PANIKE!

- Ova krema zateže kožu. To je stvarno star trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate - rekao je Kimin šminker.

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi sužavaju krvne sudove i smanjuju crvenilo, i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija