• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

07.06.2020

12:53 >> 11:55

OVU VOĆKU MOŽETE DA STAVITE U KREMU ILI LOSION - Napravite sami preparate za negu!

Ljubav

OVU VOĆKU MOŽETE DA STAVITE U KREMU ILI LOSION - Napravite sami preparate za negu!

Podeli vest

Kreme, losioni i šamponi na bazi citrusa čiste, osvežavaju i učvršćuju kožu...

Mandarina, limun, grejp i pomorandža mnogima su omiljene voćke. Njihovim plodovima i sokovima podižemo imunitet, a eterična ulja i kozmetičke preparate koristimo za negu lica, kose i tela. Kreme, losioni i šamponi na bazi citrusa čiste, osvežavaju i učvršćuju kožu, stimulišu obnavljanje njenih ćelija, a kosu čine sjajnijom i svilenkastijom. Uz malo truda i neznatne troškove takve preparate lako možete i sami da napravite.

MASKA KOJA VAS PODMLAĐUJE - Samo JEDAN SASTOJAK briše 10 godina s lica!

NIŠTA SE NE BACA! Kora ananasa čuva kosti, od nje NAPRAVITE ČAJ!

* Tonik za čišćenje lica: Pomešajte 1 dl slatke pavlake sa kašikom limunovog soka i kašikom meda i dobro umutite. Ovu mešavinu nanesite komadićem vate na lice, vrat i dekolte, ostavite da deluje pet minuta i isperite mlakom vodom.

Foto: Shutterstock

* Maska protiv bora: Pomešajte tri kašike mladog sira sa žumancetom i čvrsto ulupanim snegom od belanca, dodajte kašiku šećera u prahu, sok od jednog limuna i sve sjedinite. Masu nanesite na lice i vrat, ostavite da deluje 30 minuta i isperite mlakom vodom. Ova maska regeneriše kožu i osvežava ten i treba je nanositi na lice svakog trećeg dana.

U KLINČU sa jednim od najvećih 'NEPRIJATELJA' žena - ZBOGOM CELULITU u samo 3 KORAKA!

* Ulje protiv celulita: Pomešajte po sedam kapi eteričnog ulja pomorandže, lavande i borovnice, dodajte 50 ml eteričnog ulja jojobe i posle kupanja ili tuširanja ovom mešavinom masirajte delove tela zahvaćene celulitom.

Foto: Shutterstock

* Vitaminsko pakovanje za kosu: Pomešajte po kašiku soka od pomorandže, limuna i grejpfruta, dodajte pola banane i kašiku punomasnog mleka i sve dobro umutite mikserom. Kada operete kosu nanesite pripremljenu masu, ostavite da deluje 20 minuta i dobro isperite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija