• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

21.05.2021

09:45

VRATA SPAVAĆE SOBE TREBA DA VAM BUDU UVEK ZATVORENA! A evo i zbog ČEGA!

Ljubav

VRATA SPAVAĆE SOBE TREBA DA VAM BUDU UVEK ZATVORENA! A evo i zbog ČEGA!

Podeli vest

Iako držanje vrata od spavaće sobe otvorenim tokom noći ima svojih prednosti - lakše ćemo čuti dete, svež vazduh će stalno ulaziti... - otvorena spavaća soba ipak nije najbolji izbor

Postoji nekoliko razloga zašto vrata ipak treba da zatvorite dok spavate:

1. Ako izbije požar, veće su vam šanse da preživite

Ako su vrata spavaće sobe otvorena, a u toku noći izbije požar, dim će brzo ući i u vašu sobu. Zatvorena vrata pružiće vam više vremena da reagujete i spasite se. 

2. Blokiraju buku iz susednih prostorija

Ako imate lak san i bučno okruženje, jednostavno zatvaranje vrata spavaće sobe doneće vam veliko olakšanje.

Foto: pexels.com

Vrata sobe treba da budu zatvorena



3. Spas u slučaju provale

Zatvorena, ili još bolje zaključana vrata spavaće sobe daju vam vremena da reagujete i u slučaju da neko provali u vaš dom ili se sprema da to učini. Dobićete na vremenu dok policija ne stigne.

4. Zatvorena vrata čuvaju pozitivnu energiju u sobi

Feng šui savetuje da nikada ne spavate sa otvorenim vratima, jer pozitivna energija na ovaj način izlazi iz prostorije i otvara se mogućnost da negativna uđe. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

David Knežević danas u Federalnom sudu u Majamiju! Tereti se za otmicu bivše supruge, ali istraga još uvek traje
Hronika

David Knežević danas u Federalnom sudu u Majamiju! Tereti se za otmicu bivše supruge, ali istraga još uvek traje

David Knežević (36) koji je uhapšen prošle subote na aerodromu u Majamiju kada je doputovao iz Srbije, pod sumnjom da je učestovavo u kidnapovanju bivše surpuge Ana Marije Hanao Knežević (40) koja je 2. februara nestala iz stana u Madridu danas će iz pritvora biti priveden u Federalni sud u Majamiju gde će mu biti saopštena optužnica i odlučeno da li će moći da se brani sa slobode.

10.05.2024

09:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija