• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mojenterijer.rs

20.01.2021

09:47

STAVITE OVAJ PREDMET U KUĆU I PARE ĆE SE LEPITI ZA VAS! Evo o čemu se RADI

Ljubav

STAVITE OVAJ PREDMET U KUĆU I PARE ĆE SE LEPITI ZA VAS! Evo o čemu se RADI

Podeli vest

Sa ovim talismanom se može aktivirati region bogatstva i prosperiteta u kući za stabilne i trajne prihode. Bik se u nekim zemljama smatra svetom životinjom i donosi uspeh u biznisu, uspeh u investicijama, prosperitet, bogatstvo, obilje, uspeh i sreću domaćinstava

Bik donosi više sreće nego krava. Njegova mišićava figura je namenjena onima koji nameravaju da steknu bogatstvo i obilje. Savršen je poklon za one koji pokreću nove poslove.

Mnogi budistički sledbenici veruju da je sposobnost transformacije bika da sve želje pretvori u stvarnost. U indijskoj mitologiji, bik/vo su obožavane životinje. Ljudi imaju duboko uverenje da svaka želja šapnuta na uvo biku stiže do Šive, moćnog indijskog božanstva i zasigurno je odobrena.

Na zapadu, izraz "bull" na berzi odražava rast deonica na duži vremenski period. Tako bik simbolizuje krajnju korist, uspeh i blagostanje. Za investicije vezane za feng šui, berzu, karijeru, bogatstvo i obilje, uspešne sastanke postavite sliku bika na vašem desktopu ili feng šui statuu Charging Bull na sto u kancelariji. Ova statua često krasi kancelarije biznismena na Vol Stritu.

Foto: Pixabay

Bik

Svaka životinja, bilo da se radi o ovci, biku, konju, slonu ili nosorogu, odražava kvalitet određene frekvencije. Ovo je važan aspekt, zbog čega slika životinja u slikarstvu i skulpturi utiče na našu dušu i može doneti unutrašnju ravnotežu i isceljenje.

Stavite figure bika u jugoistočni ugao dnevne sobe vašeg doma prema energetskoj mapi feng šuija, ako želite brzo da se obogatite aktiviranjem vašeg kutka bogatstva.

Stavljajući statuu bika na sever, dodajete potsticaj karijeri i otklanjate prepreke u radu. Bik će vas takođe zaštititi od negativnih namera vaših konkurenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija