• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

29.01.2021

10:17

ČETIRI NAČINA ZA UOČITE PSIHOPATU! Ovo ih ODAJE - obratite pažnju

Ljubav

ČETIRI NAČINA ZA UOČITE PSIHOPATU! Ovo ih ODAJE - obratite pažnju

Podeli vest

Čak i ako verujete da nikada niste sreli psihopatu, istina je da se oni vrlo lako mogu stopiti sa gomilom. Psihopate nisu samo serijske ubice iz horor filmova. Oni stvarno postoje

Evo četiri osobine po kojima se poznaju psihopate:

1. U početku su divni

Jedan od razloga zbog kojih je teško identifikovati psihopate je taj što mnogi ostavljaju dobre prve utiske. To je zato što su oni stručnjaci za obmanjivanje drugih. Imaju sposobnost da privuku ljude, ali ne mogu da održavaju dugoročne veze sa drugima. Njihova duhovitost i šarm možda vas u početku zavaraju, ali kad ih upoznate, videćete sasvim drugu stranu.

2. Manipulišu

Psihopate na manipulaciju gledaju kao na igru. Vole da je koriste kao alat da dobiju ono što žele. Oni testiraju ljudske granice do pucanja. Ne plaše se da naštete drugima, a sve da bi postigli svoj cilj.

Foto: Pixabay

Psihopata

3. Nema kajanja

Psihopate ne osećaju grižu savesti zbog svojih postupaka i ne pokazuju mnogo osećanja. Ako primetite da se neko predstavlja kao nevinašce, ovo je znak da imate posla sa psihopatom. Ovo je često praćeno optuživanjem drugih i odbijanjem da preuzmu odgovornost za bilo šta. Psihopata će koristiti svoju tehniku manipulacije da vam izvrće reči i preokrene situacije tako da nikada ne izgleda krivo.

4. Izuzetno su arogantni

Prekomerna arogancija je još jedan važan znak da imate posla sa psihopatom. Naravno, ima mnogo arogantnih ljudi. Ali psihopati pokazuju krajnji nivo arogancije. Imaju naduvan osećaj sopstvene važnosti. Psihopate veruju da su najbolji u svemu. Oni veruju da zaslužuju više od drugih zbog svoje superiornosti. Često daju nerealne izjave o svojim dostignućim i govore o sebi u krajnje arogantnom svetlu. Oni ljude oko sebe vide kao inferiorne i spremni su da ih zgaze kako bi dobili ono što žele.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fiona2

pre 3 godine

Ovo je vrlo iznenađujuće svjedočanstvo, želim da se svi pridružite u zahvali Kirijiju na čaroliji ljubavi, jer je on doista čovjek od riječi. Mnogo sam godina imao srce, svaki muškarac koji mi se obratio u konačnici nikada nije mislio na mene. Nakon mog posljednjeg iskustva s čovjekom koji me razočarao kao i obično, počeo sam tražiti rješenje za dovršenje svog problema, zatim sam kolegu na poslu upoznao s velikim hramom Ljubavne čarolije Kiriji, a zatim sam ga kontaktirao putem njegove e-pošte. poštanska adresa; kirijilovespell@gmail.com, trebalo mi je nekoliko dana da mi odgovori, a kad je odgovorio, dobio sam uputu što trebam učiniti kako bih se oslobodio duhovnog ropstva, učinio sam sve što je rekao i danas sam sretan sa svojim suprugom. Čovjek koji me bez razloga izbacio sada mi se vratio za 3 dana. Također je pomogao mojoj kolegici da joj vrati muža kad su se razveli. Ovo su njegovi podaci za kontakt; kirijilovespell@gmail.com ili ga i dalje možete kontaktirati putem svog WhatsApp broja: +2349020168697

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija