• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

14.04.2021

23:35

SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!

Ljubav

SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!

Podeli vest

Spremate se za izlazak, a imate problem sa viškom kilograma? Ovaj trik će vam pomići da izgledate savršeno

Svi dobro znamo da se jedino redovnom i redukovanom ishranom mogu postići najbolji rezultati, ali ako apsolutno morate do sutra da izgledate ekstra vitko, evo tajni koje će vam pomoći da u tren oka izgledate ovako.

Visoke štikle - obavezno!

Najefikasniji način da suzite figuru i delujete više jeste da obujete cipele na visoku potpeticu. Stvar je u proporciji! Ako ste visoke 165 cm i imate 58 kg, sa štiklama postižete visinu od 174 cm na isti broj kilograma.

Foto: Pixabay

Odeća koja sužava

Bitno je da izaberite pravi model. Istaknite liniju struka pantalonama ili farmerkama sa spuštenim strukom i našivenim džepovima na zadnjem delu. Svakako povedite računa da vam budu pomalo tesne. Pravilo je - što tamnija odeća to sitnija figura. Nosite uže T-majice, pripijene košuljice i majčice na bretele - poželjno je što dubljeg dekoltea.

Minimalizujuća šminka

Na deo obraza, tik ispod jagodica, stavite bronzer - tako ćete dobiti efekat užih obraza, a istaknutih jagodica. Zatim, na jagodice nanesite malo svetlucavog rumenila u prahu u bež ili šampanj boji.
Neka vam dekolte izgleda bujno. Ovo je jednostavan trik. Uz raskošan dekolte struk deluje tanje, a cela figura skladnije. U udubljenje između grudi nanesite bronzer u prahu koji je otprilike dve nijanse tamniji od prirodne boje vaše kože, i u tren oka dobijate bujno poprsje.

Foto: pexels.com

Na deo obraza, tik ispod jagodica, stavite bronzer - tako ćete dobiti efekat užih obraza

Zauzmite odgovarajuću pozu

Zabacite ramena unazad i na dole, a zatim uvucite stomak. Tako ćete „izravnati“ i stomak i zadnjicu. Stojte (i sedite) uspravno. Zamislite da vam je za vrh glave privezan konopac koji vas vuče na gore. Zračićete samopouzdanjem i osećaćete se kao da ste nekoliko centimetara više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59