• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

04.01.2020

18:59

SVE JE MOGUĆE! Probudite strast s početka veze uz pomoć ovih saveta!

Ljubav

SVE JE MOGUĆE! Probudite strast s početka veze uz pomoć ovih saveta!

Podeli vest

Možda ste partner i vi mogli da se pohvalite impresivnim intimnim životom, ali vremena se menjaju pa nemojte da se začudite ako vašom spavaćom sobom odjednom zavlada monotonija. Isti obrazac ponašanja ili scenario koji pratite možda ubija strast, a da toga niste ni svesni

Zato, pre nego što stvari postanu ozbiljnije, još možete da promenite nešto i da ponovo probudite strast u krevetu.

1. Ne žurite se

Predigra ne mora da traje par minuta. Uživajte u njoj koliko god želite. Svom partneru dajte do znanja da uživate u tome pa se ni njemu neće žuriti da dođete do samog čina vođenja ljubavi. Naravno, ovo ne vredi ako je reč o brzinskom, spontanom seksu koji takođe ima svoje čari.

2. Ne prisiljavajte sebe ni druge na stvari koje ne želite da radite

Ako biste vodili ljubav svakog dana (ili nekoliko puta dnevno), a libido vašeg partnera je ipak nešto drugačiji, pronađite kompromis. To je put prema obostranom zadovoljstvu.

3. Preuzmite inicijativu

Ako niste zadovoljni događanjima u vašoj spavaćoj sobi, pokažite primerom partneru šta želite i šta očekujete od njega


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DRAGOCENI SAVETI: Ove stvari izbegavajte ako imate problem sa AKNAMA I BUBULJICAMA!
Ljubav

DRAGOCENI SAVETI: Ove stvari izbegavajte ako imate problem sa AKNAMA I BUBULJICAMA!

Akne i bubuljice se mogu dogoditi bilo kome u bilo kojim godinama života i pojavljuju se na različitim delovima tela iz raznih razloga. Međutim, važno je zapamtiti da se akne mogu lečiti. Većina ljudi sa aknama je u dobi između 12 i 25 godina, ali pogođeni su i neki stariji i mlađi ljudi. Dečaci češće kubure sa ovim problemom od devojčica.

08.12.2019

17:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija