• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav i zdravlje Informer

25.01.2020

17:10

TRI NAJČEŠĆE ZABLUDE O MRŠAVLJENJU: Sve smo radili pogrešno!

Ljubav

TRI NAJČEŠĆE ZABLUDE O MRŠAVLJENJU: Sve smo radili pogrešno!

Podeli vest

O mršavljenju možete čuti toliko saveta da na kraju uopšte ne znate u šta da verujete i čega da se pridržavate. Nesvesni da većina saveta vrlo verovatno neće delovati na nas, ulazimo u u začarani krug gubljenja kilograma, iz kojeg izlazimo uglavnom nezadovoljni

Kako ne biste došli u situaciju da se trudite, a da nema rezultata, obratite pažnju na tri najčešće zablude o mršavljenju:

PULMOLOZI ZABRINUTI ZA PACIJENTE: Upale pluća su često bez ikakvih simptoma, TEŠKO SE OTKRIVAJU, a povremeno ih prati RAK!

 

IŠAO NA OPERACIJU ŽELUCA - Dejan Milićević drastično smršao, ima 20 KILOGRAMA MANJE! Na novoj fotografiji je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Obilan doručak je obavezan

Mnogi smatraju da je doručak jedini važan obrok u toku dana. To nikako nije tačno. Svaki obrok i svaka užina su jednako važni. Naime, svačiji organizam je drugačiji, a ako nekome odgovara jači doručak, ne mora da znači da je to savršen način za mršavljenje i za nekoga kome više odgovara da pojede nešto laganije za početak svog dana. Ukoliko dan započnete obilnim doručkom, može se ubrzati metabolizam, ali to ne znači da se tako mogu izgubiti kalorije koje se tom prilikom unose.

Morate da provodite sate i sate u teretani

Ono čega mnogi nisu svesni je činjenica da, ako provodite puno vremena u teretani radeći iste vežbe, telo će se navići i sam trening će postati manje efikasan. Odlično je uvek biti aktivan, kretati se što više i raditi različite vežbe kako bi se omogućio funkcionalni trening. Pokušajte da radite kratke vežbe koje ćete menjati kako bi svi mišici podjednako bili probuđeni i aktivni. Takođe, uz različit intenzitet treninga, vreme provedeno u teretani biće efikasnije iskorišćeno.

Ne treba jesti pre spavanja

Možda je i najveća zabluda o mršavljenju savet koji mnogi dobijaju - nikako nemojte jesti pre spavanja. Naime, nijedan stručnjak ne preporučuje odlazak u krevet praznog stomaka zato što vas u tom slučaju čeka loš i nekvalitetan san. Najbolje je pojesti nešto lagano dva sata pre nego što zaspite jer će tako želudac normalno raditi tokom noći, a san će biti bolji i zdraviji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija