• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thespiritscience

04.02.2020

23:35

PRE PRANJA ZUBA! Ujutru kada ustanete PRVO URADITE OVO - spas sa vaš ORGANIZAM! Bolje je od JUTARNJE KAFE (FOTO)

Ljubav

PRE PRANJA ZUBA! Ujutru kada ustanete PRVO URADITE OVO - spas sa vaš ORGANIZAM! Bolje je od JUTARNJE KAFE (FOTO)

Podeli vest

Probajte već sutra

Prvo što bi trebalo da uradite kada ustanete jeste da popijete čašu tople vode sa jednom kašikom limunovog soka.

TOPI SALO, K'O OD ŠALE! Magičan napitak - SAMO JEDAN SASTOJAK dodajte u vodu! Jedna flaša dnevno i SMRŠAĆETE ZA ČAS! (FOTO)

Ne mislimo na flaširani, već na sveže ceđeni limun.

Foto: pexels.com

Ovaj moćni citrus ima brojne blagodeti na ljudski organizam. Pored toga što je bogat magnezijumom, kalcijumom, gvožđem, vitaminima C i B, sadrži i antioksidanse, vlakna i enzime.

Voćka koju svi volite - najbolji LEK protiv NADUTOSTI!

Ova jednostavna rutina može zaista učiniti čuda za vaš život - čisti kožu, jetru i daje vam energiju i mnogo je bolje od šoljice kafe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Natalija

pre 4 godine

Ja limun povremeno koristim kada ga imam sa ostalim vocem, ali moram da priznam nisam ga koristila ujutru, zato cu zasugurno da probam. Medjutim kada nemam limun ja koristim dijetetske suplemente OPC+C acerolu iz semena grozdja to je voce sa visokim sadrzajem vitamina C. U odnosu na limun ova biljka sadrzi i do 20 puta vecu kolicinu ovog vitamina. Acerola se moze koristiti za prevenciju srcanih obolenja, zadebljanja arterija. Zato je veoma lekovita za viruse, prehladu i grip a time jacanja naseg imuniteta sve pohvale za pro100.

pro100zadovoljna

pre 4 godine

Ja koristim zeozub pastu sa zeolitom i alojom...osvežava dah, čuva zube, skida kamenac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija