• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

11.05.2020

17:24

MOĆAN PRIRODNI LEK PROTIV URINARNIH INFEKCIJA: Uvin čaj treba OVAKO piti!

Ljubav

MOĆAN PRIRODNI LEK PROTIV URINARNIH INFEKCIJA: Uvin čaj treba OVAKO piti!

Podeli vest

Čak je i lekari u terapiji preporučuju u kombinaciji sa antibioticima, radi lakšeg eliminisanja urinarnih infekcija...

Biljka uva leči upalu mokraćnih puteva i bubrega izazvanih različitim bakterijama, a posebno veoma upornom ešerihijom koli. Čak je i lekari u terapiji preporučuju u kombinaciji sa antibioticima, radi lakšeg eliminisanja urinarnih infekcija. Smatra se da je delotvorna i u lečenju povećane prostate, ali i dijabetesa i dijareje.

VRELA FOTKA IZ KUPATILA! Skinula se Lidija - GRUDI U PRVOM PLANU! Na njoj samo BADEMANTIL, SVE SE VIDI! (FOTO)

DETOKS DIJETA! Kilogrami lete kao od ŠALE - jelovnik koji ćete obožavati!

Zbog dokazane lekovitosti uvin čaj je više od 150 godina upisan u sve farmakopeje sveta. Osim što otklanja gotovo sve infekcije urinarnog trakta, pokazao se izuzetnim u eliminisanju peska i kamena iz bubrega, pri čemu najbolje rezultate postiže kao čajna mešavina.

Foto: wikipedia.org

Čajna mešavina sadrži po 50 g listova uve i breze, i isto toliko rizoma biljke pirevine. Čaj se spravlja tako što se kašika mešavine prelije šoljom vode i kuva poklopljena tri do pet minuta na najnižoj temperaturi, jer ne sme da vri. Nakon kuvanja treba da odstoji dva do tri sata. Pije se proceđen.

BRZI RUČAK - GOTOV ZA POLA SATA! Uživajte u piletini iz rerne na DRUGAČIJI NAČIN!

Uvin čaj se pije triput dnevno, ne duže od dve nedelje u kontinuitetu. Konzumira se svež i bez šećera, meda ili zaslađivača, jer mogu da umanje njegovu delotvornost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija