Recepti
BRZI RUČAK - GOTOV ZA POLA SATA! Uživajte u piletini iz rerne na DRUGAČIJI NAČIN!
Prijatno!
Kremast ručak za prave gurmane.
Sastojci:
- 600g pilećeg mesa
- 2 paradajza
- Mladi crni luk
- Nekoliko mladih krompira
- 150g kačkavalja
- 2 jogurta
- 2 jajeta
- Ulje
Od začina: so, biber, ljuta paprika, suvi začin i vlašac
SOČNI BATACI IZ RERNE! Evo kako da im bude HRSKAVA KOŽICA - najbolje idu uz KROMPIR (FOTO)
Priprema:
Piletinu začiniti i na ulju prepržiti, zatim je poređati u pleh za pečenje. Preko nje staviti kolutiće krompira, malo ih začiniti preko i staviti iseckan mladi crni luk. Zatim kolutove paradajza. Umutiti jaja i jogurt i preliti preko pa posuti kačkavaljem. Peći na 180 stepeni 25-30 minuta. Prijatno!
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.