• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ženski magazin/informer.rs

26.07.2020

11:26

FENG ŠUI ZA NEZABORAVAN SE*S - Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana!

Ljubav

FENG ŠUI ZA NEZABORAVAN SE*S - Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana!

Podeli vest

Bez obzira da li verujete u feng šui ili ne, ako ste u potrazi za načinima koji mogu poboljšati ili ojačati vaš seksualni život, ovo je prava tehnika za vas...

Pročitajte pet jednostavnih saveta za se*s u feng šui stilu:

KOD KUĆE KAO NA MORU! Lekovita morska so - od LJUBAVNE KUPKE, preko pilinga, do paste koja PODSTIČE IMUNITET!

BRZIM HODOM DO VITKE LINIJE? Zvuči kao bajka, ali nije! Samo sledite PLAN AKCIJE!

 

Tople boje

Crvena, svetlo plava, roze ili boja breskve - to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. Birajte zabavne i dopadljive obrasce i dezene. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavese ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

Foto: Shutterstock

Mekan, čist krevet

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, kako feng šui stručnjaci tvrde, vaš krevet mora da bude čist, mekan, udoban i dobro napravljen. Razmislite o vašem krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost u vama.

Sandalovina i jasmin

Dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da deblokiraju či energiju i stimulišu telo. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najviše priaju vama i vašem partneru.

Foto: Pixabay

Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana

Ovaj feng šui ritual je savršen za one koji žele da prizovu se*sualnog partnera u svoj život. Zapišite kvalitete koje tražite u vašem krevetu na papiru crvenom olovkom. Postavite taj papir u srebrnoj kutiji i ostavite ga tamo 49 dana. Ova jednostavna ceremonija će pomoći da otvorite svoje srce i doneće vam ljubav u vaš život. Plus, glatke, meke linije srebrne kutije na komodi su definitivno lep dekor u vašoj sobi.

GDE ĆE TI DUŠA, ŽENO? Krisi Tajgen želi novu operaciju grudi: "Da, još uvek su ogromne!" (FOTO)

Slonovi

Slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljen print može da pomogne, piše portal ženski magazin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija