• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superdrug Online Doctor/informer.rs

02.11.2020

22:11

Ovo je IDEALAN BROJ LJUBAVNIKA za svaku ženu! Da li se slažete?

Ljubav

Ovo je IDEALAN BROJ LJUBAVNIKA za svaku ženu! Da li se slažete?

Podeli vest

Koji je idealan broj partnera za žene i muškarce bilo je pitanje koje se proučavalo u istraživanju portala Superdrug Online Doctor...

Ispitanici su morali da odgovore pitanje koju brojku smatraju ‘najpoželjnijom’ kada je reč o intimnoj prošlosti njihovih partnera.

Muškarci češće lažu od žena kada je u pitanju njihova prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali, potvrdilo je istraživanje stranice Superdrug Online Doctor.

Prema odgovorima ispitanika naidealnija brojka intimnih partnera – za žene je maksimalno 14, a za mušakrce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana osobu suprotnog pola počinje da smatra promiskuitetnom.

Foto: Shutterstock

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se očitava i u preciznoj brojci: idealan broj intimnih partnera i za žene i za muškarce iznosi sedam.

Ispitanici su se izjasnili da čak može da im smeta i premali broj partnera: ako je žena imala intimne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

SUNOVRAT KARIJERE! Sud doneo odluku - koji glumac je 'NASILNIK KOJI TUČE ŽENE' pogledajte OVDE.

Frojd nije bio u pravu - Šta su zapravo dve vrste ŽENSKOG VRHUNCA pročitajte OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕКАД СЕ ИНЗИСТИРАЛО НА ''ВИРГО ИНТАКТА'',А ЛЈУДИ СУ ЗНАЛИ И ЗАШТО,А ТО НИЈЕ ИЗ ''МОРАЛНИХ РАЗЛОГА''.ЗНА ТО И ДАНАШЊА НАУКА,АЛИ ЋУТИ О ТОМЕ.А ТО ЈЕ НЕШТО НАЈ ПРИРОДНИЈЕ !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija