• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/blic.rs/informer.rs

02.11.2020

21:44 >> 21:58

SUNOVRAT KARIJERE! Sud doneo odluku - glumac je 'NASILNIK KOJI TUČE ŽENE'!

Showbiz

SUNOVRAT KARIJERE! Sud doneo odluku - glumac je 'NASILNIK KOJI TUČE ŽENE'!

Podeli vest

Holivudski glumac Džoni Dep izgubio je parnicu na londonskom sudu, nakon što je tužio magazin "Sun" za klevetu zbog kolumne iz 2018. godine gde je prozvan "nasilnikom koji tuče žene"

Sud je odbio da zvezdi filma "Pirati sa Kariba" dodeli nadoknadu za narušenu reputaciju, pa se tako ovo suđenje, koje je medijski bilo jedno od najpraćenijih ove decenije, neslavno okončalo po slavnog glumca.

- Optužena strana je uspela da pokaže da su objavljenje reči u suštini tačne. Do zaključka sam došao nakon što sam detaljno ispitao 14 incidenata na koje se odbrana oslanjala, kao i sveobuhvatno razmotrivši zahteve koje je tužilac podneo - rekao je između ostalog sudija Endru Nikol.

Foto: AP PHOTO

Sudija je dodao i da je odbacio Depovu karakteriraciju bivše supruge kao nekog "ko samo hoće novac".

- Razumem da su u nagodbi za razvod braka prisutni i drugi elementi, ali njena donacija od 7 miliona dolara u dobrotvorne svrhe teško da bi mogla da odgovara nekom ko samo traži novac od drugih - istakao je.

 

 

Inače, tokom ovog suđenja iscurili su brojni novi detalji Džonijevog i Amberinog odnosa, od kojih su neki prilično skandalozni, ali i bizarni.

Tako je glumac obelodanio da je odlučio da se razvede od Amber kada je navodno "našao fekalije u njihovom bračnom krevetu". On tvrdi i da je manekenka to objasnila samo kao "bezopasnu šalu".

 

 

Takođe, advokati su priložili dokaze o tome da je svoj pijani alter ego sam Dep zvao "čudovištem", a glumac je istakao da je Elton Džon bio jedna od ključnih osoba koje su mu pomogle u odvikavanju od alkohola. Na sudu je prikazan i snimak Depovog ludila na kom se vidi kako je razbijao kuhinjske elemente, a zatim i flašu vina. "Želiš da vidiš ludo? Sad ćeš videti...", čuje se na snimku njegov glas.

(FOTO) BOLJA od TOMA KRUZA! Koja glumica OBORILA njegov REKORD iz filma 'Nemoguća misija' pogledajte OVDE.

(FOTO) SENKA OD ČOVEKA! Poslednju fotografiju Šona Konerija i njegove udovice Mišelin pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajcen

pre 3 godine

Ne ulazim u odbranu njega, ali "njena donacija" njegovih 7 miliona... Što nije bila humana kad je bila najsrećnija, a ne kad treba da se lažira profil ličnosti na sudu? S druge strane, nije mi ga žao, trebalo je da nađe nešto spram sebe.

Ilija

pre 3 godine

Slažem se za sve što si napisala,isto sam i sam hteo napisati... ali godine nisu bitne,naročito u Hollywood-u.Udala se za čoveka koji zarađuje preko 20 miliona po filmu,i koji zaista previše rasipa novac.Mogla je probati da li mogu zajedno,jer se znalo za njegove probleme,i izlive besa.Previše se unosio u svoje uloge,i mnogi sjajni glumci imaju psihičkih problema zbog toga.Znala je tvrda Amber kako da iskoristi situaciju.Da je našao neku ženu koja nije poznata javnosti,nego je hteo holivudsku plavušu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija