• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti

19.02.2021

22:50

RECEPT ZA RUSKU TINKTURU KOJA ČISTI KRV! Ova tri sastojka će vam promeniti život!

Ljubav

RECEPT ZA RUSKU TINKTURU KOJA ČISTI KRV! Ova tri sastojka će vam promeniti život!

Podeli vest

Ruski lekari pronašli su lek u prirodi u obliku tinkture, koja se sastoji od samo tri sastojka koja brišu toksine iz krvi i njenog lipidnog sastava

Oslobađanje toksina iz organizma ne podrazumeva samo stroge dijete, detoksikacije organizma ili saune. Toksini su najštetniji ukoliko se nakupljaju u krvnim sudovima, usled čega može doći do nakupljanja otrova, taloženja šetenih supstanci koje prouzrokuju trombove, ali i povišen krvni pritisak, lošu moždanu cirkulaciju i konačno, usporen metabolizam zbog čega se nakupljaju i masne naslage u organizmu i talože kilogrami.

Čišćenje krvinih sudova medicinskim lekova može izazvati brojne kontraindikacije, posebno uzimajući u obzir činjenicu da je njihova primena najčešće dugotrajna, a nakon toga potencijalno i hronična.

Ruski lekari pronašli su lek u prirodi u obliku tinkture, koja se sastoji od samo tri sastojka koja brišu toksine iz krvi i njenog lipidnog sastava.

Čišćenje krvinih sudova medicinskim lekova može izazvati brojne kontraindikacije, posebno uzimajući u obzir činjenicu da je njihova primena najčešće dugotrajna, a nakon toga potencijalno i hronična. Sa druge strane, uklanjanje naslaga lošeg holesterola i štetnih materija iz krvi uz pomoć narodnih sredstava daleko je sigurnije i bezopasnije, ali zahteva i pažljiv pristup i odabir kombinacije lekovitih sastojaka, kako ne bismo izazvali negativne efekte.

Foto: Shutterstock

Ruski lekari su pronašli lek u prirodi

Zato Rusi konzumiranje lekova ostavljaju kao poslednju opciju kod rešavanja nekog oboljenja i prvo se obraćaju prirodi. Tako su sastavili i tinkturu koja uspešno oslobađa krv i krve sudove od svih toksina, povećava njihovu elastičnost i preporučuje se za redovno čišćenje, barem jednom ili dva puta godišnje koje se može sprovoditi uz ovo lekovito sredstvo.

Moćna tinktura sastoji se samo od linuma, belog luka i prokuvane tj.destilovane vode. Ova tinktura koristi se u tibetanskoj i ruskoj narodnoj medicini već stotinama godina.

Recept za lekovitu Rusku tinkturu

Sastojci:

4 glavice belog luka
4 srednja limuna sa korom
oko 3 litra prokuvane vode

Priprema:

Beli luk podelite na režnjeve i očistite ih. Limune prelijte ključalom vodom, naseckajte ga na kriške, pa sve zajedno sameljite.

Samljevenu smesu stavite u čistu staklenu teglu od 3litra i prelijte sa toplom prokuvanom vodom, do kraja tegle. Poklopite i ostavite u frižider na 3 dana. Nakon toga, procedite i čuvajte u frižideru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija