• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

09.07.2021

17:42

ČAJ OD OVE BILJKE UBLAŽAVA ANEMIJU I MALAKSALOST! Preporučuje se i kod bola u mišićima i zglobovima!

Ljubav

ČAJ OD OVE BILJKE UBLAŽAVA ANEMIJU I MALAKSALOST! Preporučuje se i kod bola u mišićima i zglobovima!

Podeli vest

Lekovita svojstva koprive poznata su već vekovima, a u narodnoj medicini preporučuje se kod bola u mišićima i zglobovima, kao i za lečenje urinarnih tegoba i ublažavanje malokrvnosti i malaksalosti

Terapija malaksalosti čajem od koprive sprovodi se četiri nedelje. Čaj se priprema tako što se u 2 dl ključale vode potopi jedna kašičica lista koprive i ostavi da odstoji 5 minuta.

Foto: Pixabay

Čaj od koprive

Čaj treba procediti i piti u gutljajima tokom celog dana na sledeći način: prvog dana, 1 šolju čaja, drugog dana 2 šolje, trećeg 3 šolje i tako sedam dana. Nakon toga svakoga dana treba piti po jednu šolju čaja manje nego prethodnog dana.

Postupak ponoviti i nakon tih mesec dana napraviti pauzu od dve nedelje nakon čega se može ponovo piti po istom rasporedu. Ukoliko je malaksalost nestala, može se nastaviti sa po jednom šoljom dnevno, narednih mesec dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija