• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2015

14:21

GLUMAC PRIZNAO Čarli Šin: Da, imam HIV!

Showbiz

GLUMAC PRIZNAO Čarli Šin: Da, imam HIV!

Podeli vest

Vest o HIV pozitivnoj zvezdi u poslednje vreme je potresala Holivud, a na društvenim mrežama se spekulisalo o identitetu glumca.

Televizijska kuća NBC na kojoj se emituje emisija "Today" do emitovanja intervjua nije želela da otkrije o čemu će Čarli Šin razgovarati sa voditeljem.

ČARLI ŠIN JE HIV POZITIVAN! Slavni glumac odlučio da otkrije šokantnu dijagnozu!

Na samom početku emisije Šin je rekao:" Da, imam HIV virus" i rekao da mu podrška mnogo znači.

On je odbio da kaže koliko osoba je plaćao da bi čuvale njegovu tajnu, ali je rekao da su mnogi pokušavali da mu iznude novac i da su ga ucenjivali.

- Kada su se pojavili prvi simptomi, imao sam velike migrene. Prvo sam posumnjao da imam tumor na mozgu - kaže Šin.

 

 

 

Otkrio je i da je nemoguće da je svesno prenosio virus ženama sa kojima je bio. Imao je nezaštićen seks od kada mu je dijagnoza postavljena, ali dve osobe za čije zdravlje se strahuje su pod "stalnim nadzorom njegovog doktora".

Na pitanje voditelja da li zna kako i kada se zarazio rekao je: "Ne u potpunosti".

Da je HIV pozitivan je saznao pre četiri godine.

- Danas sam se oslobodio iz ovog zatvora - izjavio je glumac.

Voditelj Mat Lauer je poznat po tome što je uradio prvi intervju sa Pipom Midlton i po tome što je članove benda "One Direction" pitao da li su istinite glasine o drogi koje se šire oko Zajna Malika. 

Već je intervjuisao Čarlija Šina i to 2011. godine.

 

Poslednje dve godine glumac se povukao iz javnog života i vreme provodio uglavnom samo sa porno zvezdama, kojima je plaćao i po 30.000 dolara za veče.


Poslednji put je viđen u javnosti pre mesec dana kada je s majkom Dženet otišao u bioskop. Njegova bivša žena, s kojom ima dvoje dece, Deniz Ričards, navodno je znala da je glumac HIV pozitivan, prenose američki mediji.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija