• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.11.2019

12:03

POPULARNI MUZIČAR SMUVAO 15 GODINA MLAĐU FITNES INSTRUKTORKU Zbog fatalne plavuše mu preti borba za 90 MILIONA FUNTI

Showbiz

POPULARNI MUZIČAR SMUVAO 15 GODINA MLAĐU FITNES INSTRUKTORKU Zbog fatalne plavuše mu preti borba za 90 MILIONA FUNTI

Podeli vest

Frontmen grupe Ajron Mejden Brus Dikinson (61) uskoro bi mogao da se suoči sa višemilionskom bitkom za razvod sa suprugom Pedi Bouden, i to posle gotovo 30 godina braka i troje dece

Par se u tajnosti razišao još prošle godine, ali nisu pokrenuli i sudski proces razvoda. Mediji su tek nedavno došli do saznanja da Brus već ima novu izabranicu, kao i da živi sa njom.

Reč je o 15 godina mlađoj fitnes instruktorki Leani Dolči, koja je ujedno i jedan od najvatrenijih fanova ove grupe. Muzičar i atraktivna plavuša trenutno žive u njenom domu u Parizu.

OLGA ODANOVIĆ OŠTRO KRITIKOVALA MLADE NARAŠTAJE: Danas su devojke mnogo agresivnije od muškaraca i VULGARNIJE! (VIDEO)

- Leana je oduvek bila superfan Ajron Mejdena, pratila ih je svuda već skoro 10 godina. Ona i Brus su se zbližili tokom protekle godine, a upoznala je čak i njegovu decu. Pedi je trenutno u Južnoj Americi, treba joj da se malo izoluje od svega - rekao je uzvor za "Dejli Mejl".

 

 

U nedavnom intervjuu i sam Brus je potvrdio da živi u Parizu "sa svojom devojkom".

Ako bi on ili Pedi podneli zahtev ra razvod, slavni 61-godišnjak bi morao da se suoči sa podelom imovine vredne 90 miliona funti.

PROBLEMI I POSLE RAZVODA! Anđelina Džoli GUBI BITKU ZA STARATELJSTVO nad decom koju ima sa Bredom Pitom?! Razlog je...

Podsetimo, tokom 2015. Dikinson je bio na ivici da se oprosti od pevačke karijere, kada mu je dijagnostikovan karcinom grla i nakon što su mu pronađena dva tumora na jeziku.

 

 

Muzičar je tada tokom devet nedelja prošao kroz 33 seansi hemoterapije, dok ga je upravo Pedi aktivno negovala u njihovoj kući u Londonu. Već posle šest meseci pevač je dobio ovu bitku, a o svojim iskustvima sa bolešću govorio je otvoreno u nekoliko navrata.

DEVOJČICA DOBACILA PRINCU HARIJU DA JE ZGODAN! Njegova reakcija IZNENADILA SVE! (VIDEO)

 

 

- Život se živi sada, svakog minuta, svake sekunde, odmah - rekao je Dikinson nakon bolesti, dodavši da je potpuno promenio način na koji doživljava svet oko sebe i svakodnevicu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija