• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.11.2019

13:45

(FOTO) OPASAN FRAJER! Plavušan iz serije "Rubi" je ZGODNIJI NEGO IKADA, a skrasio se uz popularnu glumicu!

Showbiz

(FOTO) OPASAN FRAJER! Plavušan iz serije "Rubi" je ZGODNIJI NEGO IKADA, a skrasio se uz popularnu glumicu!

Podeli vest

Pre petnestak godina cela Srbija bila je opčinjena prelepom Rubi iz istoimene serije. U ovoj telenoveli dvojica njenih ljubavnika, Hektor i Alehandro, bili su ludo zaljubljeni u Rubi, a ona tokom cele serije nije mogla da se odluči za jednog od njih dvojice

Lik Rubi tumačila je prelepa Barbara Mori, Alehandra je igrao Eduardo Santamarina, dok je Sebastijan Rulji bio Hektor. Sebastijan je i posle 15 godina jedan od miljenika lepšeg pola, te još uvek mami uzdahe žena širom sveta.

PROBLEMI I POSLE RAZVODA! Anđelina Džoli GUBI BITKU ZA STARATELJSTVO nad decom koju ima sa Bredom Pitom?! Razlog je...

Rulji je u svom privatnom životu imao puno ljubavnih jada. Od 2007. do 2011. godine bio u braku sa televizijskom voditeljkom i glumicom Sesilijom Galijano, sa kojom ima i sina, a tri godine nakon razvoda uplovio je u vezu sa glumicom Angelinom Bojer, sa kojom je glumio u nekoliko serija i koja je poznata širom sveta.

POPULARNI MUZIČAR SMUVAO 15 GODINA MLAĐU FITNES INSTRUKTORKU Zbog fatalne plavuše mu preti borba za 90 MILIONA FUNTI

On je jako aktivan na društvenim mrežama, te sa na njegovom Instagram profilu mogu videti golišave fotografije koje često objavljuje, a koje svedoče o tome da je i nakon toliko godina i dalje opasan frajer.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija