• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Ž.

26.01.2020

14:31

HVALA BOGU ŠTO MI JE DAO BOJANU! Nikola Rokvić: Moja deca imaju DIVNU MAMU, svaki dan sam SVE VIŠE ODUŠEVLJEN!

Showbiz

HVALA BOGU ŠTO MI JE DAO BOJANU! Nikola Rokvić: Moja deca imaju DIVNU MAMU, svaki dan sam SVE VIŠE ODUŠEVLJEN!

Podeli vest

Bojana i ja smo se zaljubili čim smo se sreli... Ali tek sada posle te prve zaljubljenosti počinje ono pravo - borba za ljubav, iskren je popularni mladi pevač

Nikola Rokvić je sin velike folk zvezde Marinka Rokvića, a familiji Rokvić muzika je porodični biznis. I Nikola i njegov brat Marko otisnuli su se u estradne vode i tamo odlično plivaju. Za njih dvojicu ne može da se kaže da su uspeli samo zato što su sinovi velike zvezde. Jednom rečju, obojica odlično pevaju, a Nikola je vrlo brzo postao jedan od najpopularnijih mladih pevača. "Vlasnik" je nekoliko hit pesama koje se obavezno nađu na repertoaru u kafanama i na svim veseljima. "Med i slatko grožđe", "Od ludila do ludila", "Evo stiže proleće" pesme su koje su ga vinule među istinske zvezde.

(FOTO) ZLATNI PAR PONOVO ZAJEDNO! "Bred i Dženifer su u vezi, već godinama nisu bili TAKO SREĆNI!"

(VIDEO) SUZANA PAUNOVIĆ U "ŽENE BEZ TAJNI"! Direktorka Vladine kancelarije za ljudska i manjinska prava OTKRILA SVOJU PRIVATNU STRANU!

 

A Nikolu je šira publika upoznala još 2010. godine kao učesnika treće sezone rijaliti programa "Survajver". Na ovom takmičenju, na dalekim Filipinima, u potpuno nehumanim uslovima, upoznao je takmičarku, manekenku Bojanu Barović. Ljubav je planula i 2015. godine, Nikola je Bojanu zaprosio na novogodišnjem nastupu ispred Skupštine grada. Venčali su se 2016. u manastiru Mileševa, a iste godine dobili su ćerkicu Leonu. U februaru prošle godine dobili su sina Simeona. Za Ljubav i zdravlje Nikola otkriva kako se i zašto zaljubio u Bojanu i šta je to što ih tako čvrsto drži zajedno i na zemlji.

Malo ko je mogao da pretpostavi da će „Survajver" i poznanstva sa Bojanom biti tako sudbinska stvar za tebe. Kako ste uspeli? Malo je takvih brakova među tvojim kolegama...
- Mislim da jedino treba da stvarno volite nekog.

Kada si se ti zaljubio u Bojanu? Sećaš li se tog trenutka kad si shvatio da si zaljubljen?
- To je zaista neobjašnjivo. Kada smo se prvi put videli, odmah smo se zbližili, a da to nismo ni hteli. Odmah nas je nešto povezalo i spojilo. Ja kažem da nas je Bog spojio. Od prvog zajedničkog trenutka pa do kraja rijalitija nismo se razdvajali, a u međuvremenu smo se i zaljubili. Kažu da ljubav dođe tek posle zaljubljenosti, tog prvog zanosa, da zaljubljenost traje kratko. Ja se slažem, tek sada posle te prve zaljubljenosti počinje ono pravo - borba za ljubav.

Kako izgleda ta vaša borba?
- Ljubav možete da sačuvate ako verujete jedno u drugo i jedno drugome. Ili, bolje reći, ljubavi i nema ako nema poverenja, vernosti, iskrenosti. A tu je i prijateljstvo. Dvoje koji su u braku treba da budu najbolji prijatelji, u najlepšem smislu. Najboljeg prijatelja ne želiš da izdaš, da povrediš. Nas dvoje se trudimo da sve to održimo, a brak, naravno, ne može da uspe ako nema mnogo kompromisa. Ne može sve da bude po tvome. Ako živiš sa nekim u zajednici, moraš da gledaš i šta ta druga osoba želi, kako se ona oseća, moraš da misliš na njene potrebe ili očekivanja, želje i da ih ispuniš kad god možeš.

Tvoja supruga Bojana je nedavno objavila jednu lepu fotografiju sa simpatičnim opisom. Na fotografiji ste vas dvoje doterani, uživate pored prozora, a ona je napisala da je tako samo ponekada, da je svakodnevica drugačija.
- Da, u pravu je, Bojana se našalila, ali i nije to daleko od istine. Sada smo u malo težem periodu, Simeon uči da hoda, non-stop ga vodamo po kući, idemo savijeni non-stop... Ali Bojana me je očarala kakva je majka, koliko se posvetila deci, kako im sprema, kuva, trudi se da sve to bude zdravo, prirodno, a pored svega toga uči ih divnim stvarima, pravim vrednostima. Svaki dan sam sve više oduševljen svojom ženom i zahvalan sam Bogu što je imam takvu kakva je i što moja deca imaju takvu mamu.

MEGAN JE ZA SVE KRIVA! Princ Hari doživeo nervni slom, nedeljama išao na terapije kod PSIHIJATRA!

Mnogo je lepo to što kažeš.
- To mislim.

Kada je reč o karijeri, a tvoja ide uzlaznom putanjom, koliko je tata Marinko bio strog kritičar?
- On je uvek bio kritičar, možda ne baš strog. Ali mi smo svi u porodici jedni drugima glas razuma, i naša mama, i supruge, i otac. Ne laskamo jedni drugima bez argumenata, nego kažemo onako kako jeste. Otkada smo se brat i ja oženili i imamo svoje porodice, Marinko ne ulazi u taj naš prostor i samo nam je ogromna podrška za sve što radimo.

Da li ćete možda vas trojica Rokvića pevača uskoro nešto da radite zajedno?
- Da, to je jedan od projekata koji planiramo. Počinjemo uskoro sa triom Rokvić!

Znači, ima još nekih projekata? A slobodno vreme?
- U zadnjih par godina stalno imam posla, hvala Bogu. Ali pokrećemo još neke projekte, trenutno radim dva-tri posla. Čućete uskoro šta je to. Naravno, povezano je sa muzikom, ali rano je da otkrivam o čemu je reč. A slobodno vreme, naravno, nedostaje. Prethodne tri-četiri godine nisam bio na letovanju, a prošle smo bili svega desetak dana. Ali nadam se da će sve to da se isplati na kraju!

Da li ti prija popularnost?
- Kada sam počinjao, želja mi je bila da uspem, a onda je došla i popularnost koja je za mene bila znak da sam nešto dobro i radio u ovoj profesiji. Naravno da prija, da nije tako ne bi valjalo. Ali ponekad zna da bude malo previše pritiska, nekada sam željan da imam nešto samo svoje, svoju intimu, da niko ne zna šta radimo i gde smo.

ISPOVEST DEJANA MILIĆEVIĆA: Bio sam na korak od DIJABETESA, probao sam sve moguće DIJETE, a onda me je operisao MIROSLAV ILIĆ i sada imam 20kg manje!

Kako vam to ide od ruke?
- Onda se zatvorimo u kuću! Šalim se, naravno, nema potrebe za tim, ali biramo neka malo intimnija mesta za izlaske, mesta gde poznajemo ljude koji tamo izlaze ili koji drže restorane. Na takvim mestima smo opušteniji, ne moramo da vodimo računa šta smo popili, kako smo seli...

Imaš li neki cilj za narednih pet, deset godina?
- Prvenstveno da izvedem decu na pravi put, da što je moguće više uradim dobrih stvari u svom privatnom životu, ali i u poslovnom. Da možda otpevam još dve-tri pesme koje će ostati za mnogo godina.

KAO DA SU VEĆ U BRAKU! Ljubav ovog GLUMAČKOG PARA cveta, a kako se priča RADE I NA BEBI!

Već imaš takve hitove. Kako si znao da su te pesme baš tvoje, baš za tebe?
- Ne umem to da objasnim. Ili mi se dopadne pesma ili ne. A nekada sam siguran za neku pesmu da će biti hit, a ona uopšte ne prođe. Na neku pak uopšte ne računam, a ona prođe. Nema pravila. Meni je važno da pesma ima lep tekst, da ima melodiju koja će da me dotakne nekako, da učini da u meni nešto proradi, da me pokrene, da mogu da iznesem sve svoje emocije dok je izvodim. Jer ako nema emocije koju ljudi kod mene mogu da vide i osete, onda ne valja, nije dobro.

Da li tvoja supruga učestvuje u tom procesu?
- Učestvuju svi. I prijatelji i porodica. Svima puštam pesmu kada je dobijem. Nisam od onih koji su tvrdoglavi, pa kad nešto zacrtaju, to je to, bez obzira na to šta drugi misle. Volim da čujem tuđa mišljenja, volim da hvatam tuđe reakcije, iskustva, mišljenja i onda to sve saberem. Na kraju ipak odlučim sam kojim putem ću da idem.

A, usput, uz toliko obaveza i novih poslova koje si pomenuo, kako brineš o sebi?
- Pa evo kako - pušim cigarete, zezam se sa tim... Nije dobro, znam, ali uz kafu popušim četiri-pet. A onda ih ostavim na par meseci, pa opet...

Možeš to?
- Da, mogu. Ali eto čim zapalim jednu onda krene, druga, treća, pa tako... Ali da se sad uozbiljim: trudim se da živim zdravo, da se hranim kvalitetno, da trčim pored Save. Moram da vodim računa o sebi, tako vodim računa i o svojoj deci, porodici.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59