• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

27.05.2020

21:07

ŽENA POZNATOG PEVAČA IDE NA OPERACIJU! "Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine..." Evo šta će promeniti na SEBI!

Showbiz

ŽENA POZNATOG PEVAČA IDE NA OPERACIJU! "Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine..." Evo šta će promeniti na SEBI!

Podeli vest

Šok!

Manekenka Krisi Tajgen (34) je poznata po svom zanosnom telu, ali i oblinama u gornjem delu, koje je do nedavno rado isticala. Međutim, izgleda je tome došao kraj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 26, 2020 at 3:34pm PDT

Supruga pevača, Džona Ledženda je najavila da ide na operaciju uklanjanja silikona.

SEKA ALEKSIĆ POSLE POROĐAJA NAPRAVILA VELIKU PROMENU! Probudila se, poželela i OTIŠLA DA URADI! Komentari samo STIŽU (FOTO)

 

- Zdravo svima, testirala sam se na Covid-19 jer uskoro idem na operaciju. Mnoge ljude zanima zbog čega idem na operaciju, pa ću vam odmah otkriti - vadim silikone iz grudi. Služile su mi odlično godinama, ali sam prevazišla to. Želim da ponovo mogu da uđem u haljine svoje veličine, da spavam na stomaku sa uživanjem. Nema više velikih grudi. Tako da, ne brinite za mene, sve je u redu, ostaće samo salo. Glupa, ali čudesna vreća sala - napisala je Krisi na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 24, 2020 at 6:41pm PDT

U jednom intervjuu ranije Krisi je otkrila da je uradila grudi kako bi imala više samopouzdanja u bikiniju, jer se često fotografiše baveći se modelingom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59