• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2020

18:44

OPA, BATO! Emina okačila sliku iz teretane - POKAZALA GOLE NOGE I TANAK STRUK! Evo kako izgleda dok VEŽBA - PRAVA MAČKA! (FOTO)

Showbiz

OPA, BATO! Emina okačila sliku iz teretane - POKAZALA GOLE NOGE I TANAK STRUK! Evo kako izgleda dok VEŽBA - PRAVA MAČKA! (FOTO)

Podeli vest

Ocrtao se svaki mišić

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najlepših pevačica sa estrade, a u prilog tome govore i fotografije na kojima izgleda kao "bomba" bez grama šminke i u sportskoj opremi. 

Foto: printscreen instagram/yaemina

NJOJ SE SVAKI DAN MUŠKARCI UDVARAJU! Glumica u mrežastim čarapama i KRATKOJ SUKNJI pokazala kako izgleda ŽENA PUNA SAMOPOUZDANJA!

Emina je objavila na društvenoj mreži Instagram fotografiju posle treninga, na kojoj je obučena u sportsku opremu, a njene vitke noge su bile u prvom planu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Done?? #myGocek

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 16. Јун 2020. у 1:37 PDT

 

Nakon ove fotografije su se nizali komentari i pohvale na račun njenog izgleda, a pevačica je sigurno ponosna što ima toliku podršku svojih fanova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija