• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sky news/informer.rs

27.07.2020

16:23 >> 16:40

RAZVOD, BLAMAŽA, IZVINJENJE... Kim Kardašijan: "Mnogi NE ZNAJU da je on PSIHIČKI BOLESTAN!"

Showbiz

RAZVOD, BLAMAŽA, IZVINJENJE... Kim Kardašijan: "Mnogi NE ZNAJU da je on PSIHIČKI BOLESTAN!"

Podeli vest

Američki muzičar Kanje Vest izvinio se svojoj supruzi Kim Kardašijan Vest zbog toga što je na Tviteru napisao kako hoće da se razvede od nje

- Hoću da se izvinim svojoj supruzi Kim zato što sam javno izneo ono što bi trebalo da bude privatna stvar. Nisam je štitio kao što je ona mene. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene - napisao je Vest u svojoj objavi.

OVO JE IZGOVORIO PRED STOTINAMA LJUDI! Kanje Vest otkrio MRAČNU TAJNU koju su on i Kim krili jako dugo!

"UKUS SE NE KUPUJE!" Slavna lepotica se pohvalila kako je sredila stan - NE MOŽE ŠARENIJE! (FOTO)

On je, inače, pre nekoliko dana napisao kako hoće da se razvede od svoje supruge, ali je samo nekoliko minuta kasnije obrisao tvit.

 

 

- Pokušavam da se razvedem još od kada se Kim srela sa Mikom u Vorldorfu - napisao je kratko, ali bez daljeg objašnjenja.

U ranijoj seriji tvitova, koji su takođe obrisani, on je pisao kako supruga želi da ga zatvori u ustanovu zbog njegovog zdravstvenog stanja i uporedio je sebe sa Nelsonom Mandelom.

Njenu majku nazvao je Kris Džong-Un, takođe nedavno, a to je bio samo jedan od mnogih njegovih tvitova koji su se bavili raznoraznim nepovezanim temama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kanye West (@kanyew.est) дана 21. Јул 2020. у 4:49 PDT

 

Nekoliko dana kasnije, Kim je progovorila o svemu što je njen suprug izjavljivao.

- Oni koji razumeju mentalne bolesti ili kompulsivno ponašanje znaju da je porodica bespomoćna, osim ako nije reč o maloletniku. Kanje je predmet kritika zbog toga što je javna ličnost - napisala je Kim.

REVOLUCIJA! Seda kosa može ponovo da dobije boju!

- Oni koji su mu bliski, znaju da ima dobru dušu i shvataju da njegove reči nekada nisu u saglasnosti sa namerama. On je genijalna, ali komplikovana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umetnik oseća bol zbog gubitka majke i nosi se sa izolacijom koja je još stresnija jer ima bipolarni poremećaj - dodala je.

 

 

- Mnogi ni ne znaju da Kanje ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore sa tim, znaju koliko je to komplikovano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utiče na nas, jer hoću da zaštitim decu i Kanjea. Međutim, sad moram da komentarišem, jer vidim da postoji stigma mentalnih bolesti - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija