• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

28.07.2020

09:00

ŠOK! KARIĆKA LAJKUJE ŠIPTARSKU RITU ORU! Pozvali smo je... Naslednica SRPSKE DINASTIJE ovim postupkom iznenadila javnost!

Showbiz

ŠOK! KARIĆKA LAJKUJE ŠIPTARSKU RITU ORU! Pozvali smo je... Naslednica SRPSKE DINASTIJE ovim postupkom iznenadila javnost!

Podeli vest

Danijela Karić lajkuje fotografije šiptarske pevačice Rite Ore, lobistkinje za nezavisno Kosovo!

Naslednica dinastije Karić, koja se ponosi svojim poreklom sa Kosova i Metohije, na Instagramu pokazuje da je oduševljena albanskom pop zvezdom uprkos tome što Rita radi na otimanju južne srpske pokrajine!

Ćerka Dragomira Karića i bratanica Bogoljuba Karića revnosno prati objave poznate Šiptarke na društvenim mrežama. Danijela je, ipak, preskočila da označi da joj se dopada Orin zahtev "Eplu" da stavi Kosovo na mapu sveta, ali joj je zato već narednog dana lajkovala fotografiju!

I ni to ne bi bilo sporno da Rita Ora, kao i njena koleginica Dua Lipa, ne promovišu samoproklamovanu državu Kosovo! Ona je nedavno podržala Lipu, koja je objavila mapu fašističke "velike Albanije", a svojevremeno je u srpskoj pokrajini snimila spot za pesmu "Shine Ya Light", u kom je u prvom planu zastava lažne države. Pošto je bila veoma glasna u borbi za ostvarivanje albanskih ciljeva, 2015. godine je proglašena za počasnog ambasadora Kosova u Velikoj Britaniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Jul 25, 2020 at 10:57am PDT

Rita je u francuskim medijima lobirala za ulazak ove jednostrano proglašene države u Unesko. U nekoliko navrata je isticala da je imala samo godinu dana kad je sa roditeljima napustila KiM bežeći od genocida koji su Srbi vršili nad Albancima.

Juče smo pokušali da pitamo Danijelu zašto toliko voli Ritu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Nemi su ostali i njen muž Ivan Mileusnić, otac Radomir i stric Bogoljub Karić.

Darija Kisić: Ko je ta Dua Lipa?

Doktorka Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Batut", prokomentarisala je u emisiji "Hit Tvit" skandal koji je izazvala Šiptarka Dua Lipa kad je objavila mapu "velike Albanije":
- Nisam čula za nju, ali ako sam dobro razumela, nastao je haos zbog izjave na Tviteru jedne gospođice ili gospođe koja se bavi muzikom?! Pitam se da li svačija reč ima snagu da izazove toliku lavinu komentara? Ovde je očigledno reč o pokušaju politizacije pred pregovore u Briselu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 3 godine

Ma ta porodica je komunjarska i oni ne skreću sa Brozovog puta , kuma tzv nezavisnog Kosova...

Teodora Lektora

pre 3 godine

Zamerate Karićki, a vi radite nešto slično: donosite fotografije tih Šiptarki na pola strane. Dakle, i vi je promovišete. Počistite prvo svoju kuću.

NEĆE DA MOŽE! SRBI NE DAJU AJVAR! ŠIPTARKA DUA LIPA predstavila leskovački brend kao albanski proizvod! Iz Udruženja najavili pokretanje postupka! (VIDEO)
Srbija

NEĆE DA MOŽE! SRBI NE DAJU AJVAR! ŠIPTARKA DUA LIPA predstavila leskovački brend kao albanski proizvod! Iz Udruženja najavili pokretanje postupka! (VIDEO)

Pevačica Dua Lipa ne prestaje da šokira, pa je tako nakon priče o Kosovu i propagiranju Velike Albanije sada predstavila srpski proizvod kao albanski – ajvar, koji je još pre osam godina dobio međunarodni sertifikat od Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO) sa sedištem u Ženevi. Iz leskovačkog Udruženja najavljuju pokretanje postupka protiv svetske pop zvezde

24.07.2020

16:53

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17