• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2020

15:31

OVO JE TEODORA! Ona je snajka našeg POPULARNOG GLUMCA - Dogodila se ljubav na prvi pogled, a OVO NISU IMALI POJMA!

Showbiz

OVO JE TEODORA! Ona je snajka našeg POPULARNOG GLUMCA - Dogodila se ljubav na prvi pogled, a OVO NISU IMALI POJMA!

Podeli vest

Neverovatno!

Mlada glumica Teodora Ristovski glumi u novom filmu "Dream team" koji radi Lazar Ristovski, a ona je supruga njegovog sina Petra.

(FOTO) ŠOK SAZNANJE! Pre 10 godina je BILA NA PINKU - Dea je TAPŠALA u publici, podržavala je OVU ZVEZDU GRANDA!

Teodora i Petar su počeli da se zabavljaju pre 11 godina na Dan zaljubljenih, a u braku su šest godina. Venčanje su priredili na reci, na jednom splavu u Beogradu.

Foto: Printscreen You Tube

Njima se dogodila ljubav na prvi pogled, a i roditelji su im se poznavali.

VODITELJKA PINKA NESTALA SA EKRANA! Svi su je voleli, POZNATI joj OTKRIVALI NAJVEĆE TAJNE - Danas ŽIVI DRUGAČIJI ŽIVOT!

- Petrovi roditelji, glumci Danica i Lazar Ristovski, zajedno su studirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, doduše, u tri različite glumačke klase. Moj otac, violončelista, Tešman Živanović, svirao je u Lazarevom prvom filmu "Belo odelo", potom u predstavi "Svakodnevno pozorište" u kojem je igrala Danica. Sve se dešavalo dok se Petar i ja nismo poznavali. Onda su se naše majke srele jedne jeseni i slatko se ispričale o deci. Dogovorile su se da popiju kafu ne sluteći da će je piti godinu dana kasnije kao majke dece koja su u ozbiljnoj vezi - ispričala je Teodora Ristovski za "Gloriju".

Foto: Printscreen You Tube

Petar je ispričao da u trenutku kada je počeo vezu sa Teodorom nije znao da se njihovi roditelji poznaju, dok ona jeste.Inače, Teodora i Petar su se upoznali na Akademiji, gde ih je zbližila umetnost, a on ju je pozvao da ona igra u njegovom studenstkom filmu.

OČI U OČI! Nakon ŽESTOKIH PROZIVKI u ŠIMANOVCE STIŽU Andreana Čekić i Kija Kockar! Susret o kojem svi pričaju!

Foto: Printscreen You Tube




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59