• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

10.08.2020

07:48

VODITELJKA PREŽIVELA PAKAO NA ODMORU! Nikolina opljačkana na letovanju u Hrvatskoj! MUŽ DOBIO BATINE...

Showbiz

VODITELJKA PREŽIVELA PAKAO NA ODMORU! Nikolina opljačkana na letovanju u Hrvatskoj! MUŽ DOBIO BATINE...

Podeli vest

Izbacili su nas iz kuće koju smo iznajmili u Kaštelu Starom i ukrali nam sav novac i nakit. Rekli su mi da sam četnička ku*va koja puši srpski ku*ac, priča Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek i njen muž Vidoje Ristović preživeli su pravi pakao na odmoru u Hrvatskoj! Oni su za 20.000 evra iznajmili luksuznu vilu u mestu Kaštel Stari, ali im je ubrzo preselo "letovanje iz snova".

Ćerka u Hitnoj

Nikolina tvrdi da su ih vlasnici kuće u kojoj su odseli opljačkali, kao i da je Vidoje dobio batine kada je pokušao da im se suprotstavi.

 

 

- Iznajmili smo kuću u Kaštelu i za to uredno platili 20.000 evra. Jedne večeri smo otišli do Splita i kada smo se vratili, ispred vile nas je dočekalo obezbeđenje koje nije htelo da nas pusti unutra. U kući su bile naše stvari, dosta novca i vredan nakit (vidi okvir). Moj muž je nekako uspeo da se probije i uđe unutra, a tamo ga je dočekao vlasnik vile Rok Gale, koji ga je udario i oborio na zemlju. Za to vreme me je njegova žena vređala na nacionalnoj osnovi. Vikala je: "Četnička kurva koja puši srpski ku*ac neće ući u moju kuću ni za 15 života" - priča uzbuđeno Nikolina, i dodaje da je odmah pozvala policiju:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before sunset

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Aug 6, 2020 at 7:47am PDT

 

- Ubrzo su stigli policajci. Dozvolili su da u kuću uđe samo moja starija ćerka Hana i pokupi naše stvari. Ona me je pozvala i rekla da je sav naš novac i nakit pokraden! Moja ćerka se zbog prevelikog stresa onesvestila i po nju je došla Hitna pomoć, koja ju je odvezla u splitsku bolnicu.

Uhapšen zbog pretnji

Voditeljka i njen muž sutradan su otišli u policijsku stanicu, ali tamo ih je dočekalo još jedno neprijatno iznenađenje.

- U stanici su mom suprugu rekli da je uhapšen zbog pretnji. Prijavio ga je vlasnik vile, koji je u policiji rekao da mu je Vidoje pretio kako će mu prebiti ženu i srušiti kuću. Zbog toga je moj muž noć proveo u policiji. Posle ispitivanja je pušten, ali su mu zadržali pasoš jer je srpski državljanin - kaže Nikolina.

Na more poneli nakit
vredan 270.000 evra

Nikolina Pišek otkriva da su ona i njen suprug Vidoje na letovanje poneli pravo bogatstvo.
- U vilu smo pored osnovnih stvari doneli i veliki novac i skupe komade nakita. Suprug je kod sebe imao oko 68.000 evra gotovine, koju je podigao iz banke u Splitu zbog kupovine jedne nekretnine u Zagrebu. Na odmor smo poneli i skupoceni nakit vredan 270.000 evra: tri muška sata i narukvicu s "kartije" brilijantima - priča voditeljka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 3 godine

U Hrvatskoj ste uvek dobrodosli, sto se kaze zlonamerne price i desi se nekom hahahahah

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija