• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.12.2020

21:40

RAZVELI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ?! Mesecima NE ŽIVE ZAJEDNO, ovo su svi DETALJI zbog kojih su se RAZIŠLI!

Showbiz

RAZVELI SE ELENA I JUGOSLAV KARIĆ?! Mesecima NE ŽIVE ZAJEDNO, ovo su svi DETALJI zbog kojih su se RAZIŠLI!

Podeli vest

Godinama se spekulisalo da je brak dizajnerke Elene Karić i biznismena Jugoslava Karića u krizi, a sada se novodi da su oni na svoj brak stavili tačku pre nekoliko meseci.

Iako je ovaj par to uvek vešto prikrivao kako je u njihovoj ljubavi sve idilično, oni odnedavno ne žive zajedno. 

- Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – objašnjava izvor blizak porodici i dodaje:

Foto: Instagram/jugoslavkaric

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju.

Povodom ovih saznanja, i Elena i Jugoslav su kontaktirani, ali nisu želeli ovo da potvrde, niti demantuju.

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je Elena u telefonskom razgovoru, dok je Jugoslav rekao sledeće. 

Foto: TV Pink printscreen

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada - glasio je Jugoslavljev odgovor. 

Elena i Jugoslav Karić venčali su se u martu 2005. godine, a nakon toga dobili sina Simona.

Dizajnerka je krajem oktobra na društvenoj mreži Instagram skinula muževljevo prezime, koje je preuzela na dan venčanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija