• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

20.01.2021

14:44

EMINA JAHOVIĆ PRESEKLA:  Nema druge ŠANSE, Mustafa će uvek biti otac moje dece, ali ništa više od toga!

Showbiz

EMINA JAHOVIĆ PRESEKLA: Nema druge ŠANSE, Mustafa će uvek biti otac moje dece, ali ništa više od toga!

Podeli vest

Mustafa Sandal i Emina Jahović svoj brak okončali su na miran način i ostali i izuzetno dobrim odnosima. Oboje se veoma trude oko sinova Jamana i Javuza i jedno za drugo govore da su pronašli večnog prijatelja. Iako se pojedini nadaju da će pevačica dati drugu šansu ovoj ljubavi, ona tvrdi da se to nikada neće dogoditi

 - Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto. Ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom. Mislim da mi sada nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako -  iskreno je rekla pevačica u intervjuu za Blic.

Emina je otkrila i šta treba da ima muškarac koji će nju osvojiti.

 - Muškarac mora da poseduje unutrašnju snagu, koja pokreće ženu da bude ono što jeste. A to je ono što malo muškaraca ima. Bez obzira na to koliko oni bili imućni, koliko su sposobni, vrlo malo muškaraca želi da svoju ženu vidi u najboljem mogućem svetlu. Mislim da je ljubav dopunjavanje i beskrajno davanje. Ono što bih želela je iskrenost, smisao za humor i ta unutrašnja snaga i muška energija koja je svakoj ženi potrebna -  kaže pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Kako je pre par dana poslavila svoj rođendan, a samim tim se bliži i petoj životnoj deceniji, odgovorila je koje su to lekcije je naučila, a koje u dvadesetim nije znala.

"Napunila sam 39 godina i nisam o petoj deceniji razmišljala. Sada kada ste me to pitali, malo sam se uplašila. U principu dosta toga sam naučila. Ja sam bila zrela i sa 18 godina, sada sam u nekim situacijama podetinjila, ali sam i mnogo sazrela. Imam pomešana osećanja u vezi s tim. Ono što su mi definitivno donele godine to je da više nemam tolerancije za gluposti koje sam mogla ranije da trpim. Ne obraćam više pažnju na to šta ljudi misle i pričaju, što je najvažnije od svega, jer je jedino na šta mogu da se oslonim moja savest, koja je jako čista u svakom smislu te reči."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija