• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DailyMail/informer.rs

14.03.2021

11:51 >> 11:53

Megan ISKORISTILA Opru: 'Želi da ZASEDNE u FOTELJU Bele kuće, da bude prva AMERIČKA PREDSEDNICA!'

Showbiz

Megan ISKORISTILA Opru: 'Želi da ZASEDNE u FOTELJU Bele kuće, da bude prva AMERIČKA PREDSEDNICA!'

Podeli vest

Zanimljivo je da je 2018. godine sama Megan bliskoj osobi priznala kako je njen krajnji cilj da postane američka predsednica, a o tome je sanjala još kao devojčica

Glumica i vojvotkinja Megan Markl (39) iskoristiće svoj intervju s Oprom Vinfri (67) kako bi pokrenula političku karijeru koja bi mogla da je odvede čak i do fotelje u Beloj kući, ako se glasine koje su prošle nedelje kružile Vestminsterom pokažu tačnim, piše Daily Mail. 

Laburista Tonija Blera tvrdi da se gospođa Markl povezala s demokratima kako bi izgradila kampanju i timove i prikupila sredstva za predsedničku trku. Šuška se da želi da bude prva žena predsednica Amerike. Izvor blizak vojvotkinji od Saseksa odbio je da komentariše te navode. 

Foto: Harpo Productions/REUTERS

Tokom prošlogodišnjih američkih izbora Megan i princ Hari (36) 'u rukavicama' su pokazivali kako ne podržavaju Donalda Trampa (74). Pozivali su glasače da 'odbiju govor mržnje', što je portparol para opisao kao 'poziv na pristojnost'. I sam Tramp izjavio je da nije fan glumice Megan.

Takođe, prijateljica vojvotkinje je prošle godine rekla časopisu 'Vanity Fair' da je jedan od razloga zašto se Megan nije odrekla američkog državljanstva udajom za princa bio i taj kako bi jednog dana mogla da se bavi politikom u Americi.

O tome je sanjala još kao devojčica

Kako je otkrio još jedan izvor blizak kraljevskoj porodici, Markl nikada nije krila koliko je frustrira činjenica što je, nakon što se verila za Harija, morala da se skloni od politike, baš kao i svi članovi kraljevske porodice, kao i to što ne sme politički da se izjašnjava.

Foto: Mark Large/Reuters

Megan nikada nije krila svoju privrženost Baraku (59) i Mišel Obami (57), a i njena, sada već bivša, kraljevska pomoćnica Sara Latam radila je za Hilary Klinton u njenoj predsedničkoj kampanji, u kojoj se borila protiv Trampa.

Zanimljivo je da je 2018. godine sama Megan bliskoj osobi priznala kako je njen krajnji cilj da postane američka predsednica, a o tome je sanjala još kao devojčica.

KEJT ILI MEGAN? Koja bolje nosi komade nalik PRINCEZI DAJANI? /FOTO/

DETALJ NA HALJINI JE RETKO KO PRIMETIO - šalje SNAŽNU PORUKU SVETU! Evo koliko novca je Megan Markl utrošila na nakit i garderobu za intervju sa Oprom Vinfri! Foto/Video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija