• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

14.03.2021

13:01

SEVERINA se UTEGLA u helenke i izigrava MUHAMEDA ALIJA, fanovi: 'JEDEŠ LI TI ŠTA?' /VIDEO/

Showbiz

SEVERINA se UTEGLA u helenke i izigrava MUHAMEDA ALIJA, fanovi: 'JEDEŠ LI TI ŠTA?' /VIDEO/

Podeli vest

Severinu su obožavatelji prozvali da je premršava. Drugi su je pak branili govoreći da super izgleda jer 'ima skoro 50 godina'...

'Lebdi kao leptir, ubadaj kao pčela', citirala je Severina Kojić (48) na svojoj društvenoj mreži boksera Muhameda Alija.

Pevačica se pritom utegla u helenake i top i nogom udarala vreću. Severina je svojim fanovima htela da pokaže kako vežba i kako je fit, ali neki su je prozvali da je premršava.

'Jedeš li ti šta', upitao ju je jedan fan, na šta su se neki nadovezali kako Seve 'super izgleda s obzirom na to da ima skoro 50 godina'.

 

 

Severina godinama vežba i pazi na ishranu, a u poslednje vreme sve je mršavija. Svojevremeno, u vreme kad je pevala 'Moju štiklu' pre 15 godina bila je 'nabildovana' jer je intenzivno išla u teretanu u kojoj bi pola sata provodila na pokretnoj traci, a zatim vežbala s tegovima s privatnim trenerom.

Severina je svojevremeno rekla da 'za dobre noge treba da uradi sto čučnjeva dnevno'. Ipak, s godinama pevačica je počela da preferira manekenski izgled pa je otkrila čari vežbanja s težinom sopsvenog tela. Jedno vreme jela je samo ribu i pila vitaminske i mineralne preparate.

 

 

U poslednje vreme otkrila je kako za izgled kože, noktiju i kose i generalno mladolik izgled pije kolagen. Reč je o dodatku ishrani u vidu tečnosti s ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, mineralima i vitaminima.

Ni estetski zahvati joj nisu strani. Prema tvrdnjama estetskih hirurga smanjivala je nos, navodno dva puta, podizala očne kapke, redovno stavlja botoks i hijaluronske filere... 

Megan ISKORISTILA Opru: 'Želi da ZASEDNE u FOTELJU Bele kuće, da bude prva AMERIČKA PREDSEDNICA!'

OBRT u LJUBAVNOJ SAGI! Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez dali ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija