• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

13:44

NIJE JOJ PRVI PUT! Srpska misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA i ranije  je išla u ALBANIJU i to je PONOSNO pokazivala

Instagram/valeryview

Showbiz

NIJE JOJ PRVI PUT! Srpska misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA i ranije je išla u ALBANIJU i to je PONOSNO pokazivala

Podeli vest

Misica Valentina Petrović koja je izazvala skandal na izboru za Mis interkontinental u Egiptu tako što je pokazala simbol "velike Albanije", očigledno je oduvek favorizovala Albaniju jer je ove godine bila na letovanju baš tamo

Naime, prema Instagram fotografijama, misica je već u avgustu bila u Albaniji gde je ponosno pokazivala gde se nalazi.

- Kreiraj svoj život tako da jedva čekaš da se probudiš - napisala je Valentina u avgustu dok se čekirala u Sarandi.

Podsetimo, ona je lagala da je slučajno pokazala dvoglavog orla. 

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke...

 - Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost -  pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Bez obzira na ovaj skandalozan potez, ona će ipak nastaviti da se bori za titulu.

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku - rekla je Vesna de Vinča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hamus

pre 2 godine

Pa da, mali mozak, da se dopadne prijateljicama, to je sada glavni trend u Lond-onu, biti protiv vase zemlje.

Mile

pre 2 godine

Sta ce kad je finansira neki šipac... mora da cuti slusa i pusi... takve treba u zatvor... u istrazno... mora vaspitanje nacije za postovanje i ljubav prema otadzbini!

Miro

pre 2 godine

Dotakli smo dno, ne zbog njenog postupka nego zbog našeg. Morali smo da je povučemo sa takmičenja.

zoran

pre 2 godine

Totalno nevažna osoba. Nemojte da forsirate. Takvu praznoglavu jadnicu možete naći na svakih par komada na ulici.

Djordje

pre 2 godine

Vracajte ovu kokosku nazad pod hitno! Sta kaze de Vinca :" kosovo bi bilo moralni pobednik izbora "?! Ko je ovoj profiterki dao ovaj posao?!

Sasa

pre 2 godine

Koliko Srba je ove godine islo u Albaniju? Naravno vise nego u Grcku. Na koliko se radio stanica u Srbiji Vrte pesme D Lipe? Naravno na svakoj. Problem nije samo u ovim devojkama, mnogo veci problem je u nama Srbima. Sto ne cenimo svoje, sto je tudje uvek bolje od svojeg, i sto ne ucimo decu pravim stvarima. Sto se mene licno tice jedva cekam da idem dogodine u Prizren.

beogradjanin

pre 2 godine

Nastavlja takmicenje... za koga.... za vecinu Srba ona nije predstavnik. Sto se mene tice... ne mora ni da se vraca... nek ide U Pristinu... Osramotila je sve nas... i nastavlja... sto niste pitali Narod sta misli a ne da Vi odredjujete.... nasli ste maloumnu da nas predstavlja... mogu da se smeju njenoj gluposti a i Vasoj... jer je ,,ostavljate,,... treba da joj naplatite sve troskove puta i vratite nazad... a ovo....nastavlja.... sramota me je sto ste i Vi takvi. KOKOSKA... treba je ,,izbegavati,, u njenom gradu i Srbiji. Ima ona Pristinu.

Vojo

pre 2 godine

Sram i vas bilo, prosto je užasavajuće koliko vi "brinete" za obraz Srbije. Trebali ste tu prodanu dušu na Severni pol a ne nazad u Srbiju. Sram vas po sto puta bilo!

zoki

pre 2 godine

Nosi se u pi**u ma***u . Ko je ovu podmetnuo ovu rospiju .

zoki

pre 2 godine

Zasto uopste neko dozvoljava ovakvim ljudime da budu u novinama ???

zora

pre 2 godine

Mislim da pravite aferu tamo gde afere nema. Isla u Albaniju na odmor i odma je protiv svoje drzave? Sta je sa onima koji stalno odlaze u Hrvatsku ili CG. Ljudi radi se o mladoj lujki koja je cinjenicom da je otisla na to takmicenje izgubila kompas i ide iz gluposti u glupost. Neverujem da je bilo sta radila namerno a vi je sahranjujete iz dana u dan.Zasto odma svi pisu da je laz njeno opravdavanje. Ko ste vi da joj sudite? Kako vi znate sta se mota po njenoj glavi a mislim da ni ona nezna.

Kikimora

pre 2 godine

Kako vas, bre, nije sramota. Samo se pogledajte svi vi ovde koji komentarisete. Mlada devojka, lepa, verovatno i obrazovana, druzila se sa devojkama, a ne sa Kosovom i Albanijom. Na kraju krajeva zar mislite da u Albaniji i medju Albancima na KiM-u nema Coveka? Jel' to sad niko ne sme da prekrsti ruke? Ima li Srbija dvoglavog orla? Ima. I? Koliko godina vam pod nosom stoji Javna kuca Zadruga, kao i Parovi? Ma da je javna kuca, nego leglo bluda i zla, kriminala i svih mogucih zala koja cuce u bolesnim umovima. Vise od pola ih je za 'pod kljuc'. Pa se ne bunite zbog nemorala koji nazalost gledaju i deca koja misle da tako to treba u zivotu. A glavne vam licnosti poremeceni umovi tipa neke Milijane, pa jos dovela i totalne aninimuse roditelje, pa nimfomanka Luna, isto pomalo 'osinuta', i ima toga loseg koliko hocete. Sto se ne bunite protiv toga. Smeta vam devojce koje ima sansu da nesto u zivotu i postigne. Ne bi bila prva. Zato licemeri, pogledajte nesto kao Animal Planet, Nacionalna geografija, procitajte Remarka, Hemingveja, Andrica, i manite se mrznje prema bliznjima.

MrKamenjarac

pre 2 godine

...kad je Bog delio razum ona je bila u Albaniji na odmoru ...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija