Lagana i ukusna čorbica koja će vas ugrejati tokom ovih hladnih dana
Potrebno je:
200 ml kuvanog paradajza
1,5 l vode
domaći rezanci
celerov list
1 zelena paprika
50 ml maslinovog ulja
malo soli
Foto: Printscreen You Tube
Priprema:
U šerpu s vodom dodati ulje i sipati kuvani paradajz. Dodati celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju smo malo izbockali nožem ili izvadili seme. Ostavite da se kuva 6 do 7 minuta. Izvadite viljuškom celer pa ubacite rezance. Posolite i dodajte sitno seckan peršunov list. Poklopite i isključite šporet. Sipajte u tanjir i dodajte kašičicu kisele pavlake po želji.
POSNO 'NA KAŠIKU'! 10 najlepšiih zimskih čorbi!
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.
Imate mišljenje?
Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.
Ostavite komentar