SJAJAN RECEPT ZA LJUBITELJE MESA! Napravite ZAPEČENU testeninu bolonjeze i uživajte u SVAKOM ZALOGAJU!

Shutterstock

08:00 Recepti 0

Mondo.rs | 27. 03. 2020.

SJAJAN RECEPT ZA LJUBITELJE MESA! Napravite ZAPEČENU testeninu bolonjeze i uživajte u SVAKOM ZALOGAJU!

Sjajan recept za ceo obrok u jednoj posudi!

Ako volite testeninu, predlažemo vam ovaj sjajni recept za ceo obrok u jednoj posudi. Ovaj recept je za ljubitelje mesa.

Odaberite svoj omiljeni oblik testenine, napravite sos od mesa, pospite sirom i zapecite - gotovo!

pexels.com

Sastojci:

- 400 grama suve testenine
- 200 grama mlevene junetine
- Pola glavice crnog luka
- Konzerva paradajza pelata
- Sušeni origano
- So, biber
- 100 grama tvrdog sira
- Maslinovo ulje


Priprema:

Testeninu obarite, ali od vremena kuvanja sa pakovanja "oduzmite" dva minuta.

U šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite meso i sitno seckani luk, oko pet minuta. Dodajte paradajz pelat i pustite da prokrčka. Začinite solju, biberom i sušenim origanom.

Testeninu pomešajte sa sosom u plehu za pečenje, odozgo narendajte tvrdi sir i zapecite u rerni dok ne dobije lepu zlatnu boju. Poslužite uz salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]