PALAČINKE IZ FLAŠE! Sjajan TRIK za ODLIČAN UKUS!

Shutterstock

20:17 Recepti 1

Kurir.rs | 05. 04. 2020.

PALAČINKE IZ FLAŠE! Sjajan TRIK za ODLIČAN UKUS!

Prijatno!

Palačinke iz flaše su stvar o kojoj se trenutno raspreda na društvenim mrežama, a ljudi koji su probali ovaj novi pristup pravljenju ove poslastice su oduševljeni.

Printscreen You Tube

Spremite samo flašu i sastojke koje inače koristite za palačinke, a postupak ide ovako:

- 2 jaja

- 10 kašika brašna

- 3 kašike šećera

- 1/2 kašičice soli

- 3 kašike ulja

- 600ml mleka

INTERNACIONALNA KUHINJA! Piletina u belom luku i parmezanu! (RECEPT)
 

Standardan recept za palačinke, s tim da vam treba i jedna flaša od litar i po. Stavićete levak na nju i usuti sve sastojke, počev od brašna i ostalih suvih sastojaka, pa nastaviti sa tečnim. Flašu potom dobro zatvorite i protresite, čime ćete dobiti smesu bez ijedne grudvice.

Ako niste potrošili sve, možete da zatvorite flašu, i stavite je u frižider dok vam se palačinci ponovo ne jedu. Prijatno!



Rale

06.04.2020. 15:31

Ne kaže se 2 jaja nego 2 jajeta. Pravilno je: 1 jaje, 2 jajeta, 3 jajeta, 4 jajeta 5 jaja, 6 jaja itd,


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]