Uživaćete u svakom zalogaju!
Pratite naša upustva i pripremite savršen ručak.
Sastojci:
- 5 svežih paprika za punjenje
- 1kg pilećeg mlevenog mesa
- 200g obarenog pirinča
- Glavica crnog luka
- Jedan mladi beli luk
- 1 paradajz
- 1 izrendana šargarepa
- Ulje
Od začina: so, biber, suvi začin, beli luk u granulama, slatka začinska paprika, malo svežeg peršuna.
UŽIVAJTE U KREMASTOJ POSLASTICI! Evo kako da napravite brzu tortu sa BANANAMA I PIŠKOTAMA!
Priprema:
Upržiti na ulju luk i šargarepu. Dodati meso, nastaviti sa prženjem, začiniti po ukusu, dodati pirinač i sjediniti. Takvim filom puniti paprike, zatvarati paradajzom i ređati u pleh. Dodati malo vode, i pokriti folijom. Staviti u rernu i peći dok paprike ne smekšaju. Zatim u posebnoj šerpi napraviti malu zapršku preliti preko paprika i vratiti u rernu, te peći još desetak minuta. Prijatno!
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.