RUČAK NA DRUGAČIJI NAČIN - GOTOV ZA POLA SATA! Napravite piletinu sa SIROM I PEČURKAMA!

Printscreen You Tube

20:43 Recepti 0

letinakuhinja | 30. 05. 2020.

RUČAK NA DRUGAČIJI NAČIN - GOTOV ZA POLA SATA! Napravite piletinu sa SIROM I PEČURKAMA!

Prijatno!

Sočan i ukusan obrok koji će vam se sigurno dopasti.

Printscreen You Tube

Sastojci:

- 350 g sitno iseckanog pilećeg mesa
- 400 g iseckanih svežih pečuraka
- 400 ml kisele pavlake
- 1 glavica crnog luka
- 2 jajeta
- 150 do 200 g kačkavalja
- 2 supene kašike prezli
- Ulje

Od začina:

- So

- Biber
- Suvi začin
- Beli luk u granulama
- Sveži peršun

Printscreen You Tube

OMILJENA OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA! Napravite domaći SLADOLED od vanile - potrebna su vam samo TRI SASTOJKA!

 

Priprema:
Propržite luk na ulju, pa dodajte pileće meso i začinite po ukusu. Kada se uprži dodajte i pečurke. Sve zajedno pržite oko desetak minuta. Zatim preručite u vatrostalnu posudu. Napravite preliv tako što ćete umutiti dva jajeta, pavlaku, kačkavalj i prezle. Sve to sjedinite, pa prelijte preko mesa i pečuraka. Pecite u rerni 20- 25 minuta. Po želji staviti još kačkavalja odozgo i vratiti u vruću rernu na par minuta. Prijatno!

PROČITAJTE JOŠ


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]