• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gastro.24sata.hr

20.09.2020

18:51

ODLIČAN PREDLOG ZA UKUSAN RUČAK! Brokoli sa pavlakom i kačkavaljem - obrok spreman za 20 MINUTA!

Recepti

ODLIČAN PREDLOG ZA UKUSAN RUČAK! Brokoli sa pavlakom i kačkavaljem - obrok spreman za 20 MINUTA!

Podeli vest

Prijatno!

Dopašće vam se iako niste ljubitelj ovog povrća.

VRHUNSKO JELO koje pokreće sva čula! PILEĆE ŠNICLE U AJNPREN SOSU! (VIDEO)

Sastojci:

- 700 g brokolija
- 1 jaje
- 250 g kisele pavlake
- So, biber
- 120 g izrendanog sira (parmezan ili gauda)

Foto: Shutterstock

Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Brokoli operite, a zatim odvojite cvetiće od stabljike. Kuvajte u slanoj vodi, pazeći da se ne raskuva. Zatim sipajte hladnu vodu preko brokolija. Ocedite i ostavite sa strane. U većoj posudi umutite jaje, pavlaku, so i biber i dodajte polovinu izrendanog sira. Sve dobro promešajte. Tepsiju obložite pek papirom. Sipajte brokoli i prelijte smesom od jaja i sira. Ostatak sira sipajte preko. Pecite između 20 i 30 minuta, odnosno dok lagano ne porumeni i dok se sav sir ne rastopi. Po želji prekrijte folijom. Poslužite toplo kao prilog ili glavno jelo.

BONUS VIDEO:

PEĆINA U KOJOJ VODA SVE ŠTO DOTAKNE PRETVORI U KAMEN! Legenda od koje će vam se slediti krv u žilama

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija