Recepti
BRZ i JEFTIN RECEPT! Pikantni FRANCUSKI KROMPIR sa kobasicama! Prava FANTAZIJA ukusa!
Ukoliko vam je dosadilo da krompir barite ili pečete, isprobajte ovo lagano jelo koje ćete sigurno obožavati!
Sastojci:
1 kg krompira
glavica luka
oko 300 g kobasice
2 nekuvana jajeta
2 dl kisele pavlake
malo mleka
oko 200 g trapista
so, biber
Priprema:
Vatrostalnu posudu podmažite, staviti isečenu glavicu luka, odozgo poređajte red krompira isečenog na kolutove, red sremskih kobasica, red barenih jaja. Postupak ponavljajte dok ne utrošite materijal.
Umutite 2 jajeta i pavlaku (dodajte i malo mleka), posolite i zalijte preko krompira. Pecite oko 40 minuta. Kad krompir dobije rumenu boju, preko njega stavite rendan sir da se lepo otopi.
Prijatno!
Kako da napravite PEČURKE PUNJE FETOM, sjajan prilog ili večeru, pročitajte OVDE.
A kako BOLONJEZE sa patlidžanom pročitajte OVDE.
Ostavite komentar
Pravila komentarisanja:
Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.
Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.
Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.