
Shutterstock
PILEĆI KROMPIR PAPRIKAŠ! Vojvođanski klasik za NEZABORAVO UŽIVANJE! /Recept/
Ako vam je ponestalo ideja šta da speremate za ručak, mi smo tu da vam pomognemo i predložimo vam pileći paprikaš, klasik vojođanske kuhinje...
Sastojci:
SUTLIJAŠ sa CIMETOM i suvim grožđem! Orijentalni DESERT odomaćen u srpskoj kuhinji! /RECEPT/

GULAŠ sa TAJNIM SASTOJKOM! Savršeni mesni ručak! /RECEPT/


2 bataka sa karabatakom
700 g krompira
2 šargarepe
BRZO, LAKO I UKUSNO - Napravite MEDENU PITU kao vrhunski kuvar! Ovaj recept je pravi izbor za vas!

PROJA SA ČVARCIMA! Bolju niste probali, MUŽ ĆE VAS VOLETI NAJVIŠE NA SVETU! /RECEPT/

2 paprike

Shutterstock
glavica crnog luka
2 čena belog luka
2 kašičice mlevene paprike
ulje
2 kašike brašna
šaka peršuna
Shutterstock
so, biber i tucana paprika po ukusu
pileća kocka za supu
Priprema:
Propržite isečenu piletinu sa obe strane da lepo porumeni, dodajte šargarepu seckanu na kolutove, crni luk seckan na kockice i sitno seckan beli luk. Propržite još par minuta. Nalijte vodom da ogrezne, stavite 2 kašike mlevene paprike. Dodajte tucanu papriku i biber po ukusu, poklopite. Kada prokuva, stavite kocku za supu i ostavite da se kuva oko 30 minuta. Ubacite papriku sečenu na kocke i krompir sečen na četvrtine. Dolijte vode ukoliko je isparila. Ostavite paprikaš da se kuva dok krompir ne bude skuvan. U činijicu sipajte 150 ml vode, 2 kašike brašna, promešajte i stavite u paprikaš kada je krompir skuvan. Dodajte peršun i kuvajte još par minuta.
Prijatno!
GULAŠ sa TAJNIM SASTOJKOM! Savršeni mesni ručak! /RECEPT/
SUTLIJAŠ sa CIMETOM i suvim grožđem! Orijentalni DESERT odomaćen u srpskoj kuhinji! /RECEPT/
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
bakinaidekinakuhinja | Petak, 22. 01. 2021.
-
bakinakuhinja/informer.rs | Ponedeljak, 18. 01. 2021.
-
bakinakuhinja/informer.rs | Ponedeljak, 18. 01. 2021.
-
bakinakuhinja/informer.rs | Ponedeljak, 18. 01. 2021.