U OVAJ TRIK SE KUNE SVAKA DOMAĆICA! Evo kako napraviti dobru smesu za pohovanje mesa!

Printscreen You Tube

19:40 Recepti 0

stvarukusa.rs/informer.rs | 31. 07. 2021.

U OVAJ TRIK SE KUNE SVAKA DOMAĆICA! Evo kako napraviti dobru smesu za pohovanje mesa!

Postoje različite vrste pohovanja, ali se sve one uglavnom zasnivaju na jajima, brašnu i prezlama


Klasična smesa za pohovanje podrazumeva da se meso najpre uvalja u brašno, zatim umoči u jaja i na kraju opet u brašno. Takođe je moguće umočiti proizvod prvo u jaje, zatim u brašno i na kraju ponovo u jaje.

printscreen You tube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Pohovano meso

Kada se meso pohuje na ovaj način ono zadržava svoje sokove i ostaje sočno. Na taj način nećete imati bojazan da će meso biti žilavo. Savršeni komad pohovanog mesa ima hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost.

Kada završite pohovanje mesa stavite ga da se ocedi na rešetki ili na kuhinjskom ubrusu kako bi se uklonio višak masnoće.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.