• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ - A. MILIĆ

03.04.2023

07:20

MOJI SINOVI NEĆE IMATI DEVOJKE, ŽIVEĆE SA MNOM DO KRAJA ŽIVOTA! Sofija Milošević priznala da je zaštitnički nastrojena prema naslednicima! (VIDEO)

Estock

Estrada

MOJI SINOVI NEĆE IMATI DEVOJKE, ŽIVEĆE SA MNOM DO KRAJA ŽIVOTA! Sofija Milošević priznala da je zaštitnički nastrojena prema naslednicima! (VIDEO)

Podeli vest

Sofija Milošević, slavna manekenka proteklog vikenda bila je na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je došla da podrži prijateljicu Jelisavetu Orašanin. A nakon ove predstave izgleda da se uplašila za svoje sinove i njihov budući ljubavni život, pa se našalila i izjavila da neće imati devojke.

Sofija je posle predstave za Informer pričala otvoreno o vereniku, fudbaleru Luki Joviću i naslednicima Alekseju (2) i Teodoru (1).


- Moji sinovi neće imati devojke i neće biti u situaciji da ih neko prevari! Živeće sa mnom do kraja života i voleće samo mamu - rekla nam je manekenka i dalje pod utiskom predstave koja govori o ljubavnim problemima i lažima, a onda se "predomislila":

Jelisaveta Orašanin je toliko zgodna da me frustrira! Zbog nje vežbam-Sofija Milošević


- Šalim se malo, naravno da će imati devojke i neću im se mešati u izbor kao što se moji roditelji ni meni nisu mešali. To sam odmah sasekla u korenu i nisam im dozvolila da se mešaju u moje izbore.


Manekenka kaže da ne podnosi laži, naročito između partnera, ali priznaje da ponekad Luku slaže da mu sve dobro stoji!

Foto: Estock

 


- Mnogo ljudi živi u lažima jer im tako odgovara. Dešava se i meni, ali to su bezazlene stvari. Na primer, kada me drugarica pita kako joj stoji haljina, a meni se ne sviđa, neću joj reći da je ružna jer ne želim da je povredim. Luku isto slažem samo kad je garderoba u pitanju, ništa više od toga! To je veoma osetljiv teren jer ako partner jednom otkrije da ste ga slagali za nešto ozbiljno, kreće haos u vezi u ruši se odnos - kaže Sofija Milošević.

Trudim se da budem dobra majka i supruga, zbog čega trenutno strada moj posao- Sofija Milošević


Manekenka priča da joj zbog muža i dece trpi posao


- Danas od žene svi očekuju da bude dobra majka, domaćica, kuvarica, uspešna na poslu, zategnuta, zgodna... Žongliram između svega toga. Trudim se da budem dobra majka i supruga, zbog čega trenutno strada moj posao. Osetljiva sam na decu i volim da su stalno pored mene. Od njih se jedino odvojim kada odem u teretanu da vežbam - kaže manekenka i priznaje da je drugarica Jelisaveta Orašanin frustrira:

Foto: Estock

 


Na predstavu došla s Jelenom Đoković


Sofija Milošević je na premijeru predstave "Laž" došla sa Jelenom Đoković. Manekenka i supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića privukle su veliku pažnju medija. Njih dve su rekle da su oduševljene predstavom u kojoj, pored Jelisavete Orašanin, igraju i Miloš Biković, Tamara Krcunović i Miodrag Radonjić.


- Mnogo je zgodna! Svaki put kada objavi fotografiju na Instagramu, pošaljem joj poruku: "Prestani da me frustriraš tim zgodnim telom!" Još nisam vratila staru kilažu posle druge trudnoće i zato pomalo zavidim Jelisaveti. Ona mi je motivacija i zbog nje vežbam!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nata

pre 1 godinu

hahaha jest izoperisane sve i "izmajmunisane"... šminka i uutfit je sve, koji izlazak na predstavu za raju naivnu!- i ja imam sina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija