• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer/D. I.

26.06.2023

14:00

BIO SAM MLAD! Semira Džankovića sada pitali za Gabrijelu Pejčev, ovako pravda JAVNU PREVARU!

Informer/shutterstock

Estrada

BIO SAM MLAD! Semira Džankovića sada pitali za Gabrijelu Pejčev, ovako pravda JAVNU PREVARU!

Podeli vest

Afera između pevačice Gabrijele Pejčev i njenog kolege Semira Džankovića koja je pre nekoliko godina tresla medijsku scenu, ponovo je u centru pažnje nakon što je pevač nastupio u finalu "Zvezda Granda" i tom prilikom se pojavio sa suprugom koju je tada javno varao. Njega su sada novinari pitali za Gabrijeu, a on je bio malo zbunjen.

Džanković je nakon finala u "Zvezdama Granda" iz kojeg je ispao u trećem preseku glasova, prokomentarisao najpre svoje učešće:

Foto: ATAIMAGES

Semir sa suprugom Sanelom na finalu "Zvezda Granda"

- Prezadovoljan sam, treće mesto sam osvojio, a prvi put sam u ovom takmičenju. Nadao se jesam dobrom plasmanu. Iskreno, to je bio nagovor mojih prijatelj, a ja nešto nisam bio zainteresovan. Iskreno, jednostavno radim super i nešto mi popularnost... Imam neke pesme spremne, i planirao sam da se vratim na neki drugi način, ali ovo je potez godine - otkrio je on.

Najveću podršku, kako kaže, pružila mu je supruga Sanela, ali i ostali članovi porodice.

- Supruga, moja porodica i moja dečica su mi bili najveća podrška od samog početka i uvek.

Pre nekoliko godina učestvovao je u rijaliti formatu "Farma", odakle je zbog nasilničkog ponašanja prema cimerki Tamari, na koju je nasrnuo, ali i vređanja Srba diskvalifikovan. Sad ističe da se kaje zbog svega:

Foto: Printscreen/Instagram

Prevario ženu s koleginicom... Semir

- Realno se kajem zbog učešća u rijalitiju, bavim se muzikom i nisam neko ko treba da boravi uopšte tamo. Najgore je što ja nisam izgovorio ništa, bio sam diskvalifikovan zbog nereda koji se desio, tad nije bilo toliko nasilja u rijalitiju, kao što je to slučaj sad. Bio sam diskvalifikovan zbog nasilja, ali ne bih da se vraćam na tu temu.

Sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, s kojom se upoznao u jednom muzičkom takmičenju varao je suprugu, kojoj se ipak na kraju vratio. Na pitanje o Gabrijeli, Semir je bio jasan i samo je poručio da je "nebitno".

Foto: Instagram

Gabrijela Pejčev

- Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom.

Na kraju je otkrio i da se sa Tamarom video nakon završetka Farme, da su se čak jedno veče i zajedno provodili.

- Imam kontakt i sa ljudima iz rijalitija. Sa Acom Živanovićem koji mi baš radi pesmu, s njim sam baš drug. Sa Tamarom sam se posle Farme video, bila je super. Kada smo se sreli, mi smo se čak i na finalu pozdravili, kad je bilo fanle. Posle smo čak i izlazili jedno veče, s njom sam u odličnim odnosima posle svega. Tamara i ja smo tamo bili prijatelji i drugovi, sve je to bio neki afekat, ali sada smo super i hvala Bogu na tome - zaključio je Semir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija