• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

11.11.2023

06:20

Tamara Đurić snimala ćerkicu kako joj pomaže u kućnim poslovima! Kadrovi raznežili njene brojne pratioce, ponosna na svoju naslednicu

Privatna arhiva

Estrada

Tamara Đurić snimala ćerkicu kako joj pomaže u kućnim poslovima! Kadrovi raznežili njene brojne pratioce, ponosna na svoju naslednicu

Podeli vest

Tamara je raznežila brojne pratioce na Instagramu kada je podelila snimak na kojem se vidi kako njena naslednica sama pere svoju šolju.

Starleta Tamara Đurić redovno na svom Instagram profilu objavljuje slike i snimke sa svojom naslednicom kojoj je dala ime Tamara. 

Tako je i sada, Đurićeva podelila kadrove sa svojom ćerkicom. Naime, mala Tamara je odlučila da sama opere svoju šolju, a starleta je sve to snimila i objavila na mrežama. 

Foto: Instagram prinstcreen

 

- Zašto ti pereš sudove? - pitala je Tamara.

- Zato što je puljavo - odgovorila je preslatka devojčica, pa zatražila od mame da joj doda tečnost.

Potom je Tamara pitala da li joj je oprala tanjire i odmah dobila odgovor:

- Oprala sam, oprala sam!

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Tamaru su nakon porođaja mnogi pitali otkud ta ideja da se njena ćerka zove po mami, a ona je kao iz topa odgovorila:

- Pa ja sam joj majka, ja sam je rodila, na koga će da se zove, nego na mene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija